ДТП на Волі: поліція відкрила кримінальне провадження проти 20-річного лучанина

25 Квітня 2017, 12:20
2262

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом ДТП на переході у центрі Луцька.

Учора, 24 квітня, на проспекті Волі у Луцьку автомобіль «SsangYong Rexton» збив жінку з дитиною. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, повідомили на сайті ГУНП у Волинській області.

Автопригода трапилася в обідню пору. За кермом автомобіля перебував 20-річний лучанин. Керуючи транспортним засобом водій скоїв наїзд на жінку з дитиною, які переходили проїжджу частину по пішохідному переході.

Внаслідок автопригоди 34-річна волинянка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення травматології Луцької міської клінічної лікарні, 7-річна дитина не госпіталізовувалась.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування слідчі з’ясують усі обставини автопригоди.

Читайте також: П'яний мотоцикліст з Луцька врізався в магазин у сусідньому місті
 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром