Кондуктори відмовляються виходити на роботу, – соцмережі

24 Квітня 2017, 17:10
2429

Працівників ЛПЕ не влаштовують низькі зарплати, важкі умови праці і «ганебне ставлення керівництва».

«Це вже не проблема, це катастрофа. Сьогодні до роботи не вийшли шість кондукторів», – йдеться у дописі на сторінці Луцьке Підприємство Електротранспорту у Facebook.

Автор зазначає, що працівники ЛПЕ виснажені понаднормовими годинами. «Низька зарплата, важкі умови праці, ганебне відношення до працівників – все це причини того, що працювати на одному з кращих колись комунальних підприємств Луцька просто немає кому».

Ми вже писали про те, що водії тролейбусів масово звільняються з роботи.

«Пасажири можуть знову бачити оголошення в тролейбусах, «терміново набираємо групу для навчання водіїв», – робить висновок автор.

Варто зазначити, що вартість навчання одного водія, яке триває 6 місяців, складає більше 9 тис. грн. – а це кошти платників податків. До того ж, на роботу до ЛПЕ після навчання потрапляють одиниці, без належного досвіду.

Це, йдеться у дописі, і є однією з причин низького рівня безпеки руху і зростаючої аварійності за участю тролейбусів.

Читайте також: Конякіна-Гордіюк: легковик протаранив тролейбус

«Що далі? Питання ЛПЕ залишається відкритим для міської влади і мешканців Луцька, які продовжують нарікати на низький рівень обслуговування пасажирів, і не можуть зрозуміти, що з тими новаціями, для чого були потрібні ці витрати? Адже талони з валідаторів отримують через раз. Поки що спостерігаємо і чекаємо на те, які кроки будуть приймати депутати та нові мешканці будинку міської ради, заради спасіння так необхідного і важливого для міста підприємства». 

Читайте також: Кондуктори не користуються валідаторами, бо «не встигають», – соцмережі

Наприкінці допису його автор звертає увагу, що за три роки на ЛПЕ змінилось вже три директори, але справи йдуть дедалі гірше: «Люди тікають, по підприємству заведено декілька кримінальних справ. На що чекаємо, панове депутати?»
 

Коментарі
24 Квітня 2017, 20:40
як працівники горою йшли за Пуца .то верхи пхали своїх бездар А ТЕПЕР маємо те .що хотіла влада порядок і зарплату директора і т п переглянуту начальників більше як роботяг За руль або продавати білети з тим прибором хай бігають по траліку
24 Квітня 2017, 22:01
бо важще вкрасти з валідатором
25 Квітня 2017, 14:20
Голослівні звинувачення!!!! Де факти? Написати можна все що завгодно, папір витримає, але ж совість треба мати.
25 Квітня 2017, 14:22
Це ж фейнова сторінка підприємства, яка постійно один бруд пише про підприємство.
29 Квітня 2017, 00:17
Усі жваво розповідають про ЛПЕ і Валідатори. А чому усі забули про неправомірне підняття оплати проїзду в маршрутках, про хамство водіїв за 4 грн., за неналежні умови перевезення. Електронні квитки мають бути і в маршрутках. Чому про це ніхто не говорить. Можливо усі ці статті і написані навмисно, щоб відволікти нашу увагу від більш нагальних проблем із транспортом, яка існує в місті Луцьку.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром