Заступникам мера піднімуть зарплати і допоможуть вирішити соціально-побутові проблеми

24 Квітня 2017, 16:15
1817

Заступникам Луцького міського голови планують встановити надбавку до зарплати у 70% від посадового окладу.

Відповідний проект рішення Луцької міськради опублікували на сайті представницького органу, інформує ВолиньPost.

Зокрема, пропонують встановити надбавку першому заступнику міського голови Григорію Недопаду, заступникам міського голови Олександру Рачкову та Костянтину Петрочуку обсягом 70% від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

Мова йде про щомісячну надбавку за «високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проектів нормативно-правових актів та проведення експертизи проектів таких актів». 

Окрім того, усім трьом посадовцям, у різі прийняття рішення, надаватимуть матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки обсягом середньомісячної заробітної плати.

Преміюватимуть заступників міського голови відповідно до умов Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом виконавчих органів Луцької міської ради.

Читайте також: Поділили сфери впливу між заступниками мера

А от надбавки за вислугу років, за ранг посадової особи місцевого самоврядування залежно від присвоєного рангу буде проводитися на підставі розпоряджень міського голови у межах фонду оплати праці.

 

Коментарі
25 Квітня 2017, 14:09
В нашій краіні так...ті хто більше краде то ранги за досягнення дають і з\п підвищують майже в двічи...де правда люди!!!! Ми ж краіну хотіли змінити...чому зараз майдану немає...чому ціх тварюк не женемо...поки мера немає, то Луцьк роздірібанемо, а нам пофіг...знов роти провокацією закриють..."радікали" виж так гарно по кабінетам януковичським ходили ща правду, а зараз все позатикались...бо до дєрібану добрались...де правда, де?!!!!!???
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром