«Місто слемів»: з Луцька – зі щитом

23 Квітня 2017, 18:54
1555

Ковельський «Slam City» влаштував драматичну розв’язку у черговому поєдинку Аматорської баскетбольної ліги та вийшов на третю сходинку турнірної таблиці.

Перший цього року візит автора цих рядків на аматорський баскет припав уже на завершальну фазу Регулярного чемпіонату. У єдиній суботній грі кращого визначали «Старий Луцьк», гравці якого відчайдушно б’ються за вище місце у нижній частині турнірної таблиці, а також ковельська команда «Slam City», яка ще донедавна йшла у цьому ранжирі нарівні з її лідерами – «ЛНТУ» та «Чаклунами».

Перше чверть на правах фаворитів матчу виграли гості із залізничного міста – 21:26. Втім, подальшого сценарію вони ніяк не очікували: ветерани волинського баскетболу взяли гру до своїх рук, і щастя «Ковалів», що вони далеко не відпустили у рахунку господарів майданчика. Перед останньою, четвертою, чвертю перевага «Старого Луцька» сягнула дев’яти очок – 67:58.

А от завершальна десятихвилинка відзначилася своєрідним «камбеком» у виконанні гравців «Slam City». Із самого початку чверті вони методично скорочували відставання у рахунку, і досить швидко його вирівняли. Особливо відзначився ковельчанин Віктор Поліщук, який вів гру своєї команди та зі змінним успіхом, але все ж забивав важливі очки.

Розв’язка поєдинку настала на останній хвилині чверті. За рахунку 78:78 луцькі баскетболісти прикро помилилися під власним щитом та подарували м’яч ковельчанину Олексію Івченку, а той забив надважливі два очки. У підсумку «Місту слемів» вдалося не лише вдало відзахищатися, а й спровокувати опонентів на фоли. У підсумку – 78:82 на користь «Ковалів», які зміцнюють свою третю позицію у турнірній таблиці.

Продовжиться Аматорська баскетбольна ліга уже у вівторок у залі спорткомплексу ЛНТУ. Саме там о 20:00 відбудеться центральна гра усієї регулярної першості, адже між собою змагатимуться її лідери – «ЛНТУ» та «Чаклуни». 











 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром