Лучани просять ліфт у навчально-реабілітаційному центрі

22 Квітня 2017, 17:05
5420

У депутатів міськради просять виділити кошти на облаштування Луцького НРЦ зовнішнім ліфтом.

Про це йдеться у зверненні до депутатів Луцькради лучанки Наталії Чайки у Facebook.

Вона зазначає, що завдяки ініціативі батьків та підтримці луцького мера Миколи Романюка, а також депутатів Луцької міської ради у 2016 році виділили кошти на розробку проектно-кошторисної документації для встановлення зовнішнього ліфта у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі. 

Тепер справа за депутатами, які мають на сесії ради підтримати виділення коштів для облаштування власне ліфта.

«Проектно-кошторисна документація готова і отримала позитивний висновок Укрдержбудекспертизи від 05.10.2016р. Просимо Вас, шановні депутати, на засіданні бюджетної комісії 25.04.2017р. та найближчій сесії міської ради підтримати виділення коштів для облаштування Луцького НРЦ зовнішнім ліфтом, і завершити таку необхідну справу. 

Наявність ліфта дасть змогу запобігти травматизму дітей, які щоденно відвідують школу і пересуваються сходами з допомогою батьків чи однолітків. 

Наявність ліфта дозволить частині дітей, які пересуваються на візках і перебувають на індивідуальному навчанні на дому, відвідувати школу й брати участь у заняттях та виховних заходах, що відбуваються у школі, відкриє для неповносправних дітей можливість розвитку самостійності, незалежності, ініціативності, здорової самооцінки та самоконтролю. Зрештою, сприятиме соціальному розвитку дитини, її інтеграції в середовище ровесників», - йдеться у дописі. 




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром