Лучанина-«гонщика» вдруге зловили за п’яну їзду

22 Квітня 2017, 13:40
1723

На чоловіка, який разом із «колегою» напідпитку ганяв містом на квадроциклі вночі 22 квітня, вже вдруге протягом року склали протокол за нетверезе водіння.

Свідки підтвердили, що саме один із чоловіків, яких затримали патрульні, керував квадроциклом, інформує ВолиньPost.

Окрім того обох любителів швидкості відвезли на освідування до наркодиспансеру, де вони відмовилися проходити тест. Проте в обох випадках лікар за наявними ознаками дала висновок – особи перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

Тому патрульні поліцейські оформили низку матеріалів. На водія склали протокол за частиною 2 статті 130, тобто за керування транспортним засобом у нетверезому стані, вчинене повторно протягом року. Санкція статті передбачає штраф обсягом 20 400 гривень та позбавлення права керування на термін 3 роки.

«На нього впродовж останнього вже складали протокол за статтею 130, але чи вже прийняте рішення, наразі не можу», - розповів інспектор служби моніторингу Олександр Мартинюк.

Окрім того, оформили протоколи за частиною 2 статті 122 за невиконання вимоги поліцейського про зупинку транспортного засобу та протокол частиною 4 цієї ж статті – створення аварійної ситуації. На водія винесли постанову за частиною 2 статті 126 – керування транспортним засобом з посвідченням водія без відповідної категорії. 

Зрештою, водій заперечував, що кермував технікою та запевняв, що нічого не знає про квадроцикл і не причетний до нього. Відмовився він і підписувати матеріали, складені правоохоронцями.

На чоловіка, який був пасажиром, після освідування у диспансері винесли постанову за частиною 1 статті 178 , тобто за появу у громадському місці у нетверезому стані. Після цього його відпустили. 

Квадроцикл тимчасово евакуювали на штрафмайданчик. 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром