У місті ловили гонщиків на квадроциклі

22 Квітня 2017, 09:56
2741

У Луцьку патрульні піймали двох чоловіків, які з шаленою швидкістю гасали по місту, втікаючи від патрульних, та не зупинялися на вимогу правоохоронців.

Погоня розгорталися уночі 22 квітня, пише ВолиньPost.

Патрульні тривалий час переслідували квадроцикл, який хаотично рухався містом. Транспортний засіб «нарізав круги» вулицями Набережною, Івана Франка, Яровицею, Богдана Хмельницького та проспектом Волі. Періодично транспортний засіб, на якому рухалися двоє чоловіків, рухався у недозволеному напрямі, «підрізав» інші автівки та створював загрозу ДТП. 

Екстремали проїхалися навіть по Театральному Майдані, а в районі готелю «Україна» врізалися у відчинені дверцята автівки самооборонівців. На щастя, ніхто не постраждав.

Згодом любителі швидкості зникли з поля зору правоохоронців. Проте патрульні не припинили пошуків у районі проспекту Волі, де «шалений квадроцикл бачили востаннє. Зрештою, двох схожих чоловіків помітили біля «Дяді Піци».

Затримавши чоловіків, патрульні прочесали двори, де й виявили квадроцикл. 

Чоловіки робили вигляд, що не знають про що йдеться. Зрештою, при поверхневому огляді патрульні виявили ключі від транспортного засобу. Ті все одно заперечували, що мають стосунок до квадроцикла.

Їх відвезли в диспансер на освідування, а потім у міськвідділ.









 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром