Луцький завод «Мотор» замовив софту майже на 26 мільйонів у фірми, пов'язаної з Гройсманом і Росією

21 Квітня 2017, 17:04
2145

ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» ДК «Укроборонпром» 12 квітня уклало угоду з ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Інформаційні технології» про послуги щодо проектування та розроблення у сфері інформаційних технологій.

Дана угода була складена на суму на 25,55 млн грн., повідомляє видання Наші гроші з посиланням на систему «Прозорро».

Зазначається, що файл звіту про укладення договору не був опублікований, тому деталі підряду невідомі.

Засновниками київських «Інформаційних технологій» є Володимир Михайлов, Олександр Скріпін, Костянтин Шурек і Олег Щербатенко. Фірма є одним з найбільших учасників відповідного ринку України і має впроваджувальний центр також у Росії.

Нагадаємо, торік Міністерство освіти і науки замовило їй постачання і налагодження Системи електронного документообігу «IT-Enterprise» за 43 тис грн. Тоді у тендерній заявці «Інформаційні технології» навели кілька прикладів успішного впровадження системи «IT-Enterprise». У тому числі вказано проект у Вінниці, впроваджений після 2008 року, коли мером міста був нинішній голова уряду Володимир Гройсман. У тому числі вказано відкриття «Прозорого офісу» в будівлі міськради. Також прізвище Гройсмана фірма використала у презентації роботи своєї системи.

Коментарі
23 Квітня 2017, 00:24
Жиди нічого доброго Україні не принесуть
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром