Кого хочуть бачити мером лідери партійних списків

04 Листопада 2015, 11:40
3988

Представники політичних партій, що пройшли до міської ради, переважно ще не визначилися: кого підтримуватимуть на посаду мера у другому турі голосування.

3 листопада офіційно стало відомо, які кандидати у депутати пройшли до міськради. А от хто буде очільником міста, вирішить другий тур голосування. Тож Район.Луцьк запитав у лідерів партійних списків, з ким вони хочуть працювати протягом наступних п’яти років.

Костянтин Петрочук (у вишиванці)
Костянтин Петрочук (у вишиванці)

Представник «Радикальної партії» Костянтин Петрочук розповів, що їхня політична сила наразі не підтримує жодного з тих, хто вийшов у другий тур.

«До Миколи Романюка є багато питань як до мера. А Олександр Товстенюк ніяк не проявив себе як особистість, якій можна довірити місто», – вважає депутат.

Володимир Кучер
Володимир Кучер

А от Голова обласного осередку тієї ж партії Володимир Кучер має більш конкретну позицію.

«Хотів би, щоб Луцьк розвивався. На жаль, я не можу сказати, що з нинішнім мером місто розвиватиметься. Щодо іншого кандидата, то я думаю, краще обрати нове, ніж залишати старе. Адже Луцьк має рухатися вперед».

Павло Данильчук
Павло Данильчук

Лідер партійного списку «Громадянський рух «Народний контроль» Павло Данильчук поки що не хоче говорити, кого підтримуватиме.

Григорій Пустовіт
Григорій Пустовіт

Не розголошує думку партійців ВО «Батьківщини» і Григорій Пустовіт.

«Рішення буде приймати бюро. Після засідання ми визначимо свою позицію».

У ВО «Свобода» теж ще не визначилися з обранцем.

Микола Федік
Микола Федік

«На цей момент рішення Луцької міської організації ВО «Свобода» щодо підтримки чи не підтримки кандидатів на посаду міського голови у другому турі перебуває на стадії обговорення», – прокоментував лідер партійного списку Микола Федік.

Юлія Вусенко
Юлія Вусенко

Перший номер у списку до Луцької міської ради від об’єднання «Самопоміч» Юлія Вусенко закликає усіх виборців обирати по совісті, проте чи голосуватиме партія за якогось із кандидатів, поки невідомо.

«Ситуація склалася таким чином, що від нашої партії не було жодного кандидата на посаду міського голови. А чужих кандидатів ми жодного разу ніде не підтримували. Якщо людина не балотується від «Самопомочі», ми не можемо брати на себе відповідальність за неї. Саме через це на сьогоднішній день я не можу однозначно сказати, чи будемо ми когось підтримувати на посаду міського голови. Звісно, якщо за рішенням виконкому партії буде прийнято розпорядження про те, що ми підтримуємо того чи іншого кандидата, то ми повідомимо».

Коментарі
04 Листопада 2015, 14:57
Тільки за Романюка.
04 Листопада 2015, 18:15
Також
04 Листопада 2015, 18:16
2 роками за Романюка і на районі кого не питаю за кого голосували-за Романюка а деж намалювали стільки голосів Товстенюку
04 Листопада 2015, 19:45
Оригінально гарячої води немає-добре піднімаються ком. послуги -добре росте вартість на споживчий мінімальний кошик а ЗП залишається без змін-добре дороги які були при вступі на посаду всі роки були без змін деякі надумав робити перед виборами.Люди!Отямтесь нам потрібні зміни!
05 Листопада 2015, 10:31
ПРАВОСЛАВНІ! НЕ ЙДІТЬ ГОЛОСУВАТИ ЗА СЕКТАНТА! ВІКАМИ НАШУ ВІРУ ПРИТІСНЯЛИ ТО МОЖЕ ХВАТИТЬ! ЯКИЙ НЕ Є РОМАНЮК АЛЕ ВІН НАШ-ПРАВОСЛАВНИЙ!
05 Листопада 2015, 21:11
Не сперечайтесь православні. За комунальні послуги заплатять, то думку змінять. Весною подивимось на відремонтовані двори та дороги, то самі романюка шукати будемо. Цікаво, а у нього є нерухомість за кордоном.
06 Листопада 2015, 13:46
Особисто в першому турі відав сві голос Романюку,в другому турі зроблю те саме.Бажаю Романюку М.Я. переконаної перемоги з побажанням зробити місто Луцьк комфортним для проживання.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром