Іноземець у Луцьку мало не став бомжем через нещасне кохання

20 Квітня 2017, 11:11
3328 Джерело: Новини Києва

На залізничному вокзалі у Луцьку виявили п’яного чоловіка, який спав просто на підлозі поряд з великою валізою. Виявилося, це громадянин Фінляндії, у якого немає ні копійки грошей.

Чоловіка екіпаж Самооборони виявив у середу ввечері, 19 квітня, інформує «Волинь24».

Чоловіка розбудили. Виявилося, що це іноземець. Не зовсім тверезий. Української не знає. Порозумілися з ним англійською мовою. Показав паспорт громадянина Фінляндії. 41 рік. «Звати мене Віллі. Українською – Коля» - представився англійською він.

Віллі розповів, що до Луцька приїздить раз сьомий. У нього тут – дівчина, в яку він закоханий. Втім цього разу вона його «відшила»: сказала «йди геть» і просто прогнала. 

З горя той напився. Відвідував якісь заклади громадського харчування, пив разом з незрозумілими людьми. Так тривало три дні. Вчергове прокинувшись, Віллі виявив, що у нього, з його слів вкрали гроші. Паспорт і особисті речі лишилися. 

Викликаний на штаб Самооборони лікар діагностував у фіна абстинент ний синдром високого ступеня (наслідок тривалого вживання алкоголю). Дав ліки, порадив виспатися. 

Активісти Самооборони наразі лишили іноземця у власному офісі переночувати, маючи намір поінформувати наступного дня міграційну службу.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром