Солістка гурту «АССА» дарує рок-драйв землякам-лучанам

03 Листопада 2015, 17:37
3005

До обласного центру їде з оновленою сольною програмою відомий гурт «АССА» – яскравий представник нової генерації української рок-музики.

Група обіцяє луцькій публіці запальний концерт під оптимістичною назвою «Більше Світла», який відбудеться 14 листопада в луцькому пабі-ресторані «Лучеськ».

«Влітку ми виступали в Луцьку в рамках фестивалю, а тепер маємо що сказати й зіграти лучанам на своєму сольному концерті, – каже солістка гурту «АССА» Тетяна Власова. – Ми трохи оновили склад і змінили наше звучання – в піснях стало більше драйву, при цьому вони зберегли свою мелодійність. Обіцяємо лучанам незабутній вечір».

«Поки ми звучимо – буде кому мріяти» – цим рядком «АССА» починає свої концерти, миттєво налаштовуючи гостей на ліричний лад. У мелодійність кожної пісні групи вриваються то ніжні звуки скрипки, то справжній рок-драйв. Осіння меланхолія тут переплітається зі справжньою жагою до життя, а передбачити, якою буде наступна хвилина концерту, неможливо. Глядачам залишається просто розслабитися і насолоджуватися надихаючою музикою і неймовірно проникливими текстами пісень.

Концерт в Луцьку стане знаковим ще й тому, що солістка гурту «АССА» Тетяна Власова – колишня лучанка, яка понад десять років живе в Києві.

Гурт «АССА», створений Тетяною минулого року, вже дав безліч клубних концертів у різних містах України, виступив на багатьох масштабних фестивалях. Окрім того, нещодавно пісня гурту перемогла у всеукраїнській акції «Полювання на пісню», яку проводила одна з найкращих студій звукозапису в Україні «Кофеїн».

Також цієї осені Тетяна Власова стала переможцем конкурсу #LetMyPeopleGo. Текст її пісні планується використати для запису пісні-гімну свободи українських політв’язнів в Росії.

Нагадаємо, концерт гурту «АССА» відбудеться 14 листопада в пабі-ресторані «Лучеськ» (вул. Крилова, 1). Початок о 20.00. Вхід вільний.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром