Талант-шоу оголосило кастинг серед лучан

03 Листопада 2015, 15:32
2950

Творчий вокальний конкурс WMA (Weplus Music Awards) стартував у Луцьку – на кастинг запрошують усіх охочих.

Як розповіли організатори, конкурс WMA – це музичне талант-шоу, яке за підтримки міського відділу у справах сім’ї та молоді шукає та розвиває юні пісенні таланти Волині.

Цьогорічний конкурс стартував 31 жовтня. Другий тур кастингу відбудеться 6 листопада о 17.00 у готелі «Світязь» на вулиці Набережній, 4, інформує відділ інформаційної роботи міськради.

«Учасники мають змогу зареєструватись в онлайн-режимі або безпосередньо в день кастингу, – кажуть ініціатори конкурсу ВОГО «Ми+». – Реєстрація та участь у проекті є безкоштовною. На кастингу конкурсанти обираються шляхом публічних прослуховувань компетентними у вокальній, акторській, режисерській сферах суддями. Наступний етап – це щотижневі виступи, що супроводжуватимуться хореографічними та акторськими постановками. Фінал відбудеться, коли залишаться три учасники, яким, за результатами виступу, буде присуджено перше, друге та третє місця з відповідними призами».

Кожному учаснику допомагатиме в організації постановок, підборі та репетиціях пісень індивідуальний PR-менеджер.

Десятьох конкурсантів, які змагатимуться далі, обиратимуть: переможниця та лауреат численних пісенних конкурсів та фестивалів Галина Конах, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик, переможець у номінації «найкращий вокаліст» міжнародного конкурсу «X-star», лідер музичного гурту «One Light Inside» Валентин Мушинський, громадський діяч, режисер за освітою Сергій Семенюк та переможниця й лауреат міжнародних конкурсів по класу скрипки Катерина Семенюк.


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром