Лучанам розкажуть, де живуть найменші ведмеді та ростуть найбільші квітки

17 Квітня 2017, 17:09
1901

Лучани матимуть змогу поспілкуватися англійською мовою про екзотичну країну Малайзію. Захід пройде в рамках проекту «EnglishOK» за підтримки Британської Ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа».

Дійство відбудеться у неділю, 23 квітня, о 18:30 у приміщенні Молодіжного Центру Волині (вул. Градний Узвіз, 5).

Цього разу учасники події дізнаються чимало цікавого про азійську державу від Карини Прокопчук: дівчина жила в Малайзії деякий час і хоче поділитись своїми враженнями з гостями «EnglishOK».

Окрім розповіді спікера, на заході кожен охочий зможе взяти участь у цікавих іграх від організаторів проекту, які допоможуть краще зрозуміти цю екзотичну країну та відкриють її з нового боку.

«Гості події отримають багато нових знань, знайомств і позитиву», – обіцяють організатори.

Для того, щоб стати учасником заходу, потрібно заповнити просту коротеньку реєстраційну форму та очікувати на лист-підтвердження від команди «EnglishOK».

Якщо для вас Малайзія – просто далека і дивна країна, Ви повинні відкрити її з нового для себе боку. Найбільші печери, найменші ведмеді, величезні споруди і ще багато всього… Хочете дізнатися, чим ще ця країна прославилась на весь світ? Стежте за новинами проекту в соцмережах ВКонтакте та Facebook.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром