П’яниця на велосипеді, поножовщина і мертвий бомж: свято у Луцьку не обійшлося без пригод

16 Квітня 2017, 19:25
2171

Свято не обійшлося без пригод. 

Найбільш резонасні новини кринімального світу опублікувало  Волинь24.

Увечері суботи, 15 квітня чоловік пиячив просто на вулиці, а коли поліція зібралася його затримувати, то порушник не захотів розлучатися зі своїм велосипедом і прикував себе до нього ланцюгом.

Четверо чоловіків розпивали горілку на зупинці поблизу бару «Карабас-Барабас». Їх помітив піший патруль Нацгвардії і поліції. Зробили зауваження – ті не відреагували. Тоді їх затримали – і заявили, що повезуть у наркодиспансер для перевірки. 

Один з затриманих, 40-річний п’яничка на ім’я Ілля заявив, що без свого велосипеда нікуди не поїде.

Зрозумівши, що його таки хочуть розлучити з «двоколісним другом», чоловік схопив ланцюг і замок, які, очевидно, возив з собою, щоб прив’язувати велосипед на вулиці, – і міцно прикував велосипед ланцюгом до своєї ноги, закривши замок.

Поліцейським довелося силою «визволяти» чоловіка – і везти в наркодиспансер. Там, до слова, він «надихав» 1,6 проміле в крові (норма – 0,2 проміле).

Велосипед залишився чекати господаря прикованим біля опорного пункту поліції на проспекті Волі.

Надранок 16 квітня під час пиятики і сварки лучанина штрикнули ножем у бік, після чого той втік у центр міста, де й звалився знесилений і закривавлений.

Чоловік прийшов на Театральний майдан близько п’ятої ранку. 

Виявилося, він пиячив у знайомого в хаті на вулиці Словацього. В якийсь момент учасниик застіття почали сваритися. Один з гостей хати схопив ніж – і вдарив ним другого гостя в бік. 

Той злякався – і побіг геть. Добіг до театрального майдану – де й впав. Один з товаришів побіг за ним, викликав швидку і поліцію.

Медики госпіталізували пораненого, втім запевнили, що його життю нічого не загрожує

Дізнавшись адресу злополучної хати, поліція навідалася туди І застала «сонне царство»: усі, хто ще півгодини тому пиячив і сварився – господар хати, його син і двоє гостей (один з яких і схопився за ніж) – мирно спали. 

Їх затримали і доправили до міськвідділу – для з’ясування обставин.

На території Луцької автостанції на вулиці Конякіна у неділю вранці, 16 квітня знайшли тіло мертвого чоловіка.

Перехожі помітили тіло, яке лежало за кіосками з боку Варшавського ринку. Викликані на місце події медики констатували, що чоловік помер ще вночі , при тому – не насильницькою смертю.

Працівники автостанції опізнали у небіжчику безхатченка, який останнім часом «ошивався» біля автостанції. Тіло доправили на судмедекспертизу.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром