У місті провели благодійну лотерею для порятунку Єви Марчук

16 Квітня 2017, 12:00
2018

На лікування дівчинки у Німеччині зібрали ще тисячу гривень.

Напередодні Великодня провели благодійну лотерею №1, головним призом якої стала фотосесія від Ольги Черниш.  Продали 21 лотерейний білет і виручили 1095,30 гривень.

Скалічена при пологах дівчинка Єва Марчук давно знайома користувачам волинського сегменту Facebook. Її історію мама, військовослужбовець ЗСУ, Катерина Марчук намагається донести до кожної небайдужої людини, адже на лікування донечки у мюнхенській клініці, потрібно 32 тисячі євро. Це непосильна для сім’ї сума.

Катерина Марчук родом з Іванич, останнім часом проживала у Дніпрі, але зараз, як сама каже, живе по лікарнях.  Щоденна підтримка життєдіяльності її дитини потребує великих витрат, та жінка не опускає рук і створила Facebook-спільноту «Допоможіть маленькій Єві Марчук повноцінно жити», у якій Катерина постійно розповідає про справи Єви. Завдяки спільності про біду дитини дізналося багато людей, постійно допогамають, а деякі навіть взялися проводити благодійні акції.

Читейте також: У місті проходить благодійний ярмарок заради життя маленької Єви

Під час ярмарку на лікування Єви Марчук зібрали понад 33 тисячі гривень

Подружжя кадрових військових бореться за життя донечки: збирають ярмарок


 

Якщо ви бажаєте допомогти Єві, перерахуйте посильну для себе суму на карту Приватбанку Катерини Марчук 4149 4978 4195 1926.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром