Культові споруди на Великдень охоронятимуть півтисячі поліцейських

15 Квітня 2017, 13:38
1749

На Волині для забезпечення охорони публічного порядку біля культових споруд на Великдень буде задіяно понад 500 співробітників поліції.

Також створені резерви з числа підпорядкованого особового складу і посилені слідчо-оперативні групи на випадок виникнення надзвичайних ситуацій і порушень публічного порядку, повідомили на сайті ГУНП у Волинській області.

З метою забезпечення постійного моніторингу за станом оперативної обстановки в області під час проведення заходів у святкові дні цілодобово працюватиме оперативний штаб ГУНП в області.

Для забезпечення правопорядку та безпеки громадян у Пасхальну ніч біля культових споруд, де проходитимуть святкові богослужіння, нестимуть службу наряди поліції. Загалом для забезпечення охорони публічного порядку буде залучено понад 500 співробітників поліції.

Читайте також: На Великдень у Луцьку підсилять нічні патрулі

Поліція Волині готова до виконання поставлених завдань щодо забезпечення охорони публічного порядку під час відзначення Великодніх свят і звертається до громадян з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства й не порушувати правопорядок. У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, або будь-яких інших підозрілих предметів чи осіб невідкладно повідомляти поліцію за номером телефону 102.

Читайте також: У Великодню ніч вулицями міста курсуватиме громадський транспорт

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром