Той, хто допоможе у розслідуванні теракту в Луцьку, стане мільйонером

15 Квітня 2017, 09:43
2287

Волинське товариство «Холмщина», яке підтримує та розвиває культурні зв'язки між Україною та Польщею, пообіцяла грошову винагороду тому, хто допоможе розкрити злочин – обстріл будівлі польського консульства у Луцьку.

Зараз небайдужі люди, котрі прагнуть якнайшвидшого розкриття цього злочину, обіцяють надати один мільйон за детальну інформацію про нічний обстріл. Про це повідомив голова Волинського товариства «Холмщина» Микола Онуфрійчук, інформує 0332.ua.

Подаємо повністю текст звернення:

«Шановні волиняни, шановні громадяни України та усі, кому небайдужа доля нашої держави, її міжнародний авторитет та майбутнє. Волинське товариство "Холмщина", яке завжди стояло на державницьких позиціях, підтримувало та розвиває культурні зв'язки між Україною та Польщею, сьогодні звертається до вас за допомогою, якої потребує наша держава, її імідж та подальше успішне європейське майбутнє.

Терористичний акт, що відбувся у мирному Луцьку в ніч з 28 на 29 березня 2017 року на території Генерального консульства Республіки Польща, збентежив нас, шокував жителів міста, Україну, світ. Бачачи наше трепетне ставлення до цієї події, небайдужі люди звернулися до нас із проханням оголосити про їхнє бажання надати допомогу в розкритті цього ганебного злочину і задля цієї важливої справи вони готові гарантувати один мільйон винагороди.

Контактні дані для конфіденційного спілкування - 097-7-911-911».

Нагадаємо, свого часу СБУ запропонувала гарантовану винагороду у розмірі 25 тисяч гривень за достовірні дані, що посприяють у розкритті резонансного злочину. До слова, у Службі безпеки вже нібито й знайшли винуватців злочину – це, на переконання силовиків, звичайно ж, спецслужби РФ, а замoвникoм прoвoкацій назвали лідера радикальнoї грoмадськoї oрганізації «Наждак» Микoлу Дульського.

 

Коментарі
15 Квітня 2017, 18:54
То мабуть ті цигани що нібито торгують іконами по всій області...
31 Травня 2017, 19:46
не...це путін...внас що не станеться то вина росія....
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром