Співаки на шоу «We plus Music Awards» напередодні свята прославляли Бога

14 Квітня 2017, 13:21
1997

Відбулось одне з особливих шоу на музичному проекті WMA: вечір був присвячений Великодню, воскресінню Ісуса Христа.

Так, учасники виконували відповідні пісні жанру Praise and Worship – жанру, який націлений на прославлення Бога. Більшість учасників виконували такі пісні вперше.

«Стільки глибини немає в жодних інших піснях», – поділилась учасниця проекту Дарина Гребенко, яка виконувала композицію Hillsong – Oceans.

Але, як би прикро це не було, не усі змогли передати посил пісень. Тося Рабочаускас, яка є лідером гурту «Worship Empare» та сиділа за журівським столом, зауважила, що одна з учасниць, маючи один з сильніших голосів на проекті, не змогла навіть на йоту розкритись у тому, що співала. Потрібен не лише вокал, а й акторська майстерність.

Саме перед шоу учасники мали змогу бути на майстер-класі у заслуженої артистки України Освітлани Органісти.

Всі учасники завершили свої виступи, і кожен був надзвичайний. Після виконання пісні «Твоя любовь» гурту «Слово жизни», де йшлося про те, що в кожній нашій сльозі є зцілююча Божа любов, Влада Маринчук, яка її виконувала, не стримала сліз. Судді після її виступи прокоментували: «Ти справжня, яка проспівала кожне слово правдиво».

У підсумку, цього разу проект покинуло двоє надзвичайних дівчат, і за перемогу лишились боротись семеро. 

Наступне шоу відбудеться 22 квітня,  учасники виконають саундтреки та покажуть театралізовану міні-сцену до кожного з фільмів.

Читайте також: Не всі учасники телепроекту «WMA» впорались з «піснями наших батьків»














 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром