Гордіюк-Кравчука: водій вчинив ДТП і намагався втекти

14 Квітня 2017, 10:47
2140 Джерело: lutskpolice

У ніч на 14 квітня на службу 102 надійшов виклик, що на перехресті вулиць Гордіюк-Кравчука нетверезий водій спричинив ДТП і намагається втекти.

На місці події патрульні виявили два легковики, водія одного з них – Ауді 80 – не було, повідомляють патрульні на своїй сторінці у Facebook.

На місце події прибув хлопець, який намагався забрати автомобіль, згодом підійшла власниця транспортного засобу та заявила, що це вона керувала. Однак очевидці стверджували, що водієм був все ж чоловік.

Полісмени оглянули прилеглу територію та виявили біля одного з будинків по вулиці Кравчука громадянина з ознаками алкогольного сп’яніння, який підходив за описом.

43-річного чоловіка впізнали очевидці, однак він не визнавав свою вину, натомість, почав ображати патрульних, дружину й сина, розмахував руками, поводився агресивно, відтак, на нього одягли кайданки.

Двоє осіб, які стояли поруч, спробували захистити затриманого, їх також затримали. На них склали протоколи за дрібне хуліганство і злісну непокору правоохоронцям. 

На водія, який відмовився проходити тест на вміст алкоголю, оформили 4 протоколи: за спричинення ДТП, дрібне хуліганство, злісну непокору і керування в стані алкосп’яніння.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром