Хуліганів, які повідомили про замінування торгово-розважального центру, знайшли

13 Квітня 2017, 15:58
2149

Правоохоронці знайшли хуліганів, які дзвонили з повідомленням про замінування луцького торгово-розважального центру.

Принагідно вони позапланово перевірили заклад щодо попередження надзвичайних ситуацій.

ТРЦ «ПортCity» постійно співпрацює з правоохоронними органами задля попередження подібних дій на території торгово-розважального центру. Тож цей випадок став приводом для позапланової перевірки торгово-розважального центру із питань безпеки, яку й провели працівники СБУ та поліції разом із вибухотехніками. Подібна позапланова перевірка не потребує закриття закладу, а проводиться у звичному режимі роботи.

Результати перевірки позитивні: всі служби спрацювали ефективно, що є свідченням високого рівня безпеки у закладі та ще раз нагадує про те, що спільна робота дає гарні результати. 

Унаслідок оперативно-пошукових дій правоохоронці виявили, що дзвінок про замінування здійснили 13-річні «жартівники». Такі анонімні повідомлення караються законодавством. Тож за витівку підлітків поплатяться батьки: з ними проводитимуть профілактичну роботу.

ТРЦ «ПортCity» постійно інформує органи місцевого самоврядування, правоохоронні органи про проведені заходи на території ТРЦ та прилеглій території щодо запобігання надзвичайних ситуацій. 

Просимо відвідувачів у період свят бути обачними та уважними – повідомляти про підозрілих осіб та потенційно небезпечні предмети за номером «102» та чергового адміністратора ТРЦ за номером (0332) 78-78-43.




 

 

Коментарі
14 Квітня 2017, 10:56
Ці центри стали аналогом старих стометрівок де збираються рагулі себе показати і братів оцінити
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром