Байкери в Луцьку відкриють мотосезон

12 Квітня 2017, 10:56
2406

Відкриття нового байкерського мотосезону за традиціє стартує навесні. От і цього року байкери з усієї України, Польщі та Білорусі зберуться у Луцьку на Театральній площі о 14:00.

Крім урочистого проїзду вулицями міста, любителі байків зустрічаються ще й для того, щоб поспілкуватись між собою, розповісти про нові маршрути майбутніх подорожей та поділитись досвідом про обслуговування своїх байків, пише ІА Волинські новини.

Опісля усіх бажаючих кличуть на головну байкерську вечірку, яка відбудеться у ЛучеSк-пабі, вулиця Крилова 1. Початок заходу о 19:00, - повідомляють організатори заходу.

«Після тривалої зими, коли починає віяти теплий весняний вітер, природа прокидається. У цей час в серцях справжніх чоловіків пробуджується новий подих до пригод. І саме такими себе вважають вершники на сталевих конях, адже в кожному з них живе великий романтик, для яких дорога - сенс життя, пізнання істини, безмежні простори, відкриття незвіданих таємниць, створених Всевишнім, розуміння власної сутності», - йдеться у повідомленні.

Організаторами заходу є всім відомий Волинський мотоклуб WINDSMC (Вітри).


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50