Луцька «Волинь» 4 роки боргує за трансфер футболіста

11 Квітня 2017, 21:20
1835

«Волинь» досі не врегулювала фінансові питання із «Зіркою» по переходу захисника Дмитра Немчанинова, який відбувся ще в 2013 році.
Виконавчий директор «Зірки» Андрій Перевозник заявив, що клуб не отримав платежів, які передбачені рішеннями Палати по вирішенню суперечок ФФУ і КДК ФФУ, - повідомляє Sport Arena.

Клуб із Кропивницького виграв всі суперечки з «Волинню», а 10 лютого КДК зобов'язав луцький клуб в 60-денний термін заплатити борг, пригрозивши санкціями.
Йдеться про 427 тисячах гривень - частини трансферної суми за перехід Немчанинова з «Зірки» у «Волинь» влітку 2013 року. Ця сума склалася разом з нарахованої пені за несвоєчасні платежі.
Андрій Перевозник сказав, що «Зірка» дуже довго чекає відповіді від «Волині» та навіть після прострочення всіх термінів у Кропивницького сподіваються на отримання своїх коштів.
«Ми не хочемо, щоб «Волинь», наприклад, знову почали позбавляти очок. Важко дивитися, як карають фактично футболістів за борги. Все одно «Зірка» сподівається на розуміння керівництва «Волині », - сказав Перевозник.
За його словами, менеджмент «хрестоносців» обіцяв заплатити другу частину траншу за Немчанинова спочатку після «отримання суми за телеправа», потім «після отримання фінансування власників», а також після «отримання консолідованих платежів».
У 2016 році клуби вели переговори, щоб досягти мирової угоди, але вони не завершилися компромісом.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024