Вже сьогодні у Луцьку концерт daKooka!

06 Травня 2017, 11:35
2809

Вже сьогодні до Луцька завітає daKooka – талановита вокалістка, автор і виконавець пісень, піаністка з України. Її творчість – це синтез різних напрямків: indie-rock, experimental, pop і electronic, reggae.

Концерт співачки відбудеться сьогодні,6 травня, о 19:00 в Палаці Культури міста Луцька.в рамках всеукраїнського туру «200 грамм КУКИ».

Вартість квитка – 150 грн - в день концерту

Каса: машина Волинянка на Театральній Площі (пн - пт - 12:00 - 18:00).

Телефон касира: 063 451 3915

 «Щоб пояснити феномен daKooka, не вистачить ані слів, ані пальців. І навіть просто знайомство з піснями представляє її не дуже. Потрібно долати бар’єр звукового файлу і йти на концерт. Лише там можна побачити, як вільно і розкуто тече звук, шукає оболонку для втілення натхнення і як, подібно до дружніх розмов, будується діалог між артистом на сцені і глядачем» © Cultprostir.ua

За плечима daKooka - виступи в Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині, Латвії, Литві, Білорусі та Україні, участь у фестивалях Koktebel Jazz Festival, Kazantip, Faine Misto, Respublica, Mirum Music Fest, Global Gathering і багато іншого... Не пропустіть!

Ще нещодавно уся країна ламала голову над тим, ким ж насправді являється загадкова Катерина з шоу «Голос країни» та хто приховує своє обличчя під вуаллю.

Проте, отримавши перемогу у боях на другому етапі шоу та вийшовши на сцену втретє для нокаутів, таємниця Катерини була розкрита. Під час емоційного виступу з відомою піснею «7 Seconds» дівчина зірвала з себе вуаль і показала всій залі своє обличчя та справжнє «я».

Джамала впізнала в дівчині солістку українського проекту daKooka.

«Це неймовірно цікава нова музика, яку Ви пишете самі», - зазначила переможниця Євробачення-2016.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром