Керівники Луцька перевірили, як ремонтують міські двори

09 Квітня 2017, 10:50
1489

Виконувач повноважень міського голови та четверо його заступників оглянули ремонт дворів та прибудинкових територій у місті. 

Екскурсію дворами Ігор Поліщук, заступники міського голови Григорій Недопад, Юрій Вербич, Олександр Рачков,Костянтин Петрочук та директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась влаштували у суботу, 8 квітня – повідомляє прес-служба Луцької міської ради. 

Минулоріч та у цьому році департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради проведено капітальний ремонт прибудинкових територій. На більшості з них роботи повністю зроблено, решту ремонтних робіт буде завершено найближчим часом. У дворах облаштована проїжджа частина, на тротуарах викладають бруківку, облаштовують стоянки для паркування автомобілів, зроблені або будуть зроблені дитячі майданчики та зовнішнє освітлення.

Наразі тривають роботи на прибудинкових територіях: вулиця Потебні, 52а, вулиця Львівська, 61, вулиця Бенделіані, 1, 1а, 1б, прибудинкові території на вулиці Шухевича.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зазначив, що вже зроблено великий обсяг роботи, яка надалі триває. «Мешканці задоволені, ми продовжуватимемо працювати у цьому ж напрямку, та очікуємо найкращих результатів», – сказав він.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук наголосив, що дуже важливо те, що сьогодні на огляд робіт, які розпочалися минулого року, і надалі тривають приїхали майже всі заступники міського голови.

«Немає значення, який профіль курує заступник, він повинен орієнтуватися у справах міста, адже сфера житлово-комунального господарства є однією з найважливіших в Луцьку», – зазначив Ігор Поліщук.








 

 

Коментарі
09 Квітня 2017, 21:34
Мене цікавить, чи проходила комісія біля будинку № 7 по пр.ПЕРЕМОГИ , який знаходиться в одному дворі з будинком на ШУХЕВИЧА №3 і садочком №17. У мене таке враження, що благоустрій цього будинку не в планах міської ради. Хто почує нас?!!!
10 Квітня 2017, 20:42
&quot;Перший заступник міського голови Григорій Недопад зазначив, що вже зроблено великий обсяг роботи, яка надалі триває. «Мешканці задоволені, ми продовжуватимемо працювати у цьому ж напрямку, та очікуємо найкращих результатів», – сказав він.&quot;<br/>НЕ СМІШІТЬ, ЩО МЕШКАНЦІ ЗАДОВОЛЕНІ! НА БЕНДЕЛІАНІ 1 ЗНЯЛИ АСФАЛЬТ ЩЕ У ВЕРЕСНІ, А ВЖЕ СЕРЕДИНА КВІТНЯ!!! ЯК ЛЮДИ МАЮТЬ ХОДИТИ ПО КАМЕНЮКАХ???
11 Квітня 2017, 03:09
Гарний з&quot;їзд по сходах
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром