«АвтоПаркСервісу» повернули парковки

30 Жовтня 2015, 14:56
3795

КП «АвтоПаркСервіс» повернули паркувальні місця, які раніше забрали у підприємства.

Причиною такого рішення стала необхідність встановлення порядку на територіях поряд із авторинком, пише інформагентство «Волинські новини».

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 29-го жовтня.

На розгляд винесли Проект рішення «Про забезпечення комунальним підприємством «АвтоПаркСервіс» бронювання місць для стоянки автотранспорту на відведених місцях».

З цього приводу перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв інформував, що «АвтоПаркСервіс» позбавили стоянок, коли вирішували долю авторинку, а тепер їм необхідно повернути попереднє право обслуговувати паркувальні місця, аби не сталося колапсу, мовляв, вони єдині, хто створює там більш-менш порядок.

«Це - тимчасовий варіант вирішення проблеми. Втім, якщо ми заберемо звідти «АвтоПаркСервіс», то порядку там зовсім не буде», - вважає чиновник.

Зі слів директора КП «АвтоПаркСервіс» Олександра Мартинюка, повертаються їм у підпорядкування ті ж території, які і були раніше.

«Ситуація така, що у 2009 році рішенням Луцькради прийняли відведені місця для комунального підприємства, втім, їх відібрали, коли хотіли переносити чи впорядковувати авторинок, а тепер поновлюється те ж рішення. Нам нічого не додається і не віднімається», - наголосив Мартинюк.

Члени засідання ухвалили пропонований Проект рішення. Так, згідно з документом, виконком вирішив:

1. Визначити комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» виконавцем (надавачем) послуг з бронювання місць для стоянки автотранспорту на місцях, визначених рішенням Луцької міської ради від 28.10.2009 49/10, на вулицях Єршова, Індустріальній, Карбишева.

2. Дозволити комунальному підприємству «АвтоПаркСервіс» встановлювати розмір плати за надані послуги з бронювання місць для стоянки автотранспорту на відведених місцях у відповідності з укладеним договором.

Окрім того, комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» зобов’язали забезпечити належний санітарний стан та дотримання Правил дорожнього руху на території та видавати платіжні документи за надані послуги.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром