«Чи їздять депутати луцькими маршрутками?», – Андрій Білан

06 Квітня 2017, 14:10
1938

Лучанин переконаний, що якість послуг, які надають містянам перевізники, не витримує ніякої критики.

«Нам дуже хотілось би зрозуміти логіку дій влади, котра в черговий раз піднімає вартість проїзду в громадському транспорті: за що саме ми платимо? який сервіс отримаємо? чи відбуватиметься оновлення транспортних засобів, чи й далі будемо їздити в халабудах на колесах?», – написав на сторінці «Наш Луцьк» у Фейсбуці Андрій Білан.

Далі подаємо його допис без змін:

«Сьогодні проїхався в 12 маршруті, АС 1781 ВА, перевізником є зареєстрована на офшорах ТОВ "САНРАЙЗ ЛТД".

Салон автобуса та вікна були надзвичайно брудними. Обшарпані крісла. Квитки пожмакані розкидані на коврику біля водія, типу хочеш бери квиток, хочеш ні.

Якщо на хвильку поглянути у вимоги, якими мали б керуватися перевізники починаючи з належного стану салону міського транспорту, охайного одягу водіїв та манери їх культурного спілкування із пасажирами, то дотримання таких норм, на мою думку, немає в жодній міській маршрутці міста Луцька, тим більше, в маршруті № 12, АС 1781 ВА. А ще говоримо про Європейський рівень перевезень, чи про туристичну привабливість Луцька.

Окрім того, перевізники зауважують, що при тарифі в 5 грн. вони будуть їздити в нуль. Цікаво, за цією логікою, зараз перевізник працює собі «в мінус»?!

Закрадається в голову питання, чи їздять депутати міської ради та відповідальні особи міського транспортного підприємства?»



«п.с. І на квиткові, який видають в міських маршрутках Луцька відсутня інформація про перевізника, як от, до прикладу приведу, квиток міської маршрутки Івано-франківська. Тому чи взагалі ці квитки є вписані в бланк квиткової звітності, та чи належать даному перевізнику? Схоже на те, що транспортний відділ ЛМР не бачить в цьому порушень», – додав він.

Читайте також: Флешмoбoм пo маршрутках: лучанин запрoваджує нoвий спoсіб пересування містoм

Коментарі
06 Квітня 2017, 18:34
дійсно, а те що влаштовують водії маршруток. Гонки по місту !
27 Квітня 2017, 14:51
Це дійсно АВТОБУС, а не маршрутка, лише гроші ,як за маршрутне таксі. Пустили маршрути, а по маршруту клишнього автобуса №7 нічого не курсує.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром