Ігор Поліщук «відмазався» від присутності у суді

05 Квітня 2017, 16:41
2667

Cекретар Луцької міської ради Ігор Поліщук подав до суду клопотання про те, щоб його відпустили з судового засідання: мовляв, має нагальніші справи.

Про це стало відомо під час судового засідання у Луцькому міськрайонному суді сьогодні, 5 квітня, інформує VIP.

Поліщук повідомив, що йому саме зараз потрібно вирішувати питання з ПАТ «Волиньгаз», оскільки відключили дві котельні. «У Нововолинську вже повністю немає гарячої води. Треба не допустити, щоб така ситуація була в Луцьку, тому прошу відпустити мене вирішувати нагальні справи», – сказав Поліщук і додав, що довіряє суду, а його інтереси представлятиме адвокат Веремчук, який раніше був представником відповідача Григорія Пустовіта.

Нагадаємо, Юлія Вусенко подала до суду позов, яким оскаржує рішення про дострокове припинення її повноважень як секретаря міськради. Відповідачі у справі – депутат Григорій Пустовіт, який підписував скандальне рішення, та Луцька міська рада, яку представляє начальник юридичного відділу Олександр Рачков.

Ігоря Поліщука залучили до справи за позовом Вусенко в якості третьої особи. На судове засідання, яке відбулося 30 березня, Ігор Поліщук не з'явився. До слова, Вусенко та її захисники були за те, аби справу розглядали без Поліщука. Захист Григорія Пустовіта, а також юрист міськради Олександр Рачков – заперечували. Вони вважають, що Поліщук надав достатньо підстав, аби справу без нього не розглядали. Сьогодні ж, 5 квітня, «укропівець» знайшов іншу причину, аби не брати участь у засіданні.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром