КП «Парки та сквери» таки ліквідують

05 Квітня 2017, 15:00
1651

Кандидат на посаду заступника Луцького міського голови Костянтин Петрочук сказав, що підтримує ініціативу його попередника Юрія Моклиці про ліквідацію КП «Парки та сквери».

КП «Парки та сквери» ліквідують, і їхню функцію буде виконувати новостворена комунальна установа «Парки і сквери». Про це сказав кандидат на посаду заступника міського голови Костянтин Петрочук 5 квітня під час спільного засідання трьох комісій, пише Конкурент.

Депутат Алла Надточій сказала, що не задоволена роботою директора КП «Парки і сквери» Анатолія Трикуша й поцікавилась, що планує робити з КП «Парки та сквери» Костянтин Петрочук, коли стане заступником мера.

«Не можу дати оцінку йому як керівнику, вникну обов'язково в це питання. Але моїм попередником було винесено рішення про ліквідацію КП «Парки та сквери» в тому вигляді, як є, і утворення КУ «Парки та сквери». Таким чином надання послуг перейде в площину ринкових відносин, а новостворена установа буде виконувати контролюючі функції. Тому, мабуть, все ж таки треба скасувати КП «Парки і сквери», – сказав Костянтин Петрочук.

Варто зауважити, що проект рішення про ліквідацію КП «Парки і сквери» готував колишній заступник міського голови Юрій Моклиця. Втім він зняв з розгляду 20-ої сесії Луцькради ці проекти рішень, мотивуючи це тим, що має сумніви щодо легітимності сесії.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром