Про який облік пасажирів йде мова, якщо кондуктори не користуються валідаторами, – соцмережі

05 Квітня 2017, 12:37
3567

Лучанин повідомив про те, що кондуктор в одному з луцьких тролейбусів, маючи валідатор, не використовує його, ще й приймає «використані» талони від пасажирів на виході.

Про це на сторінці «Наш Луцьк» у Фейсбуці повідомив Źmicier Ursa.

«Ну ось і який толк від валідатора? – пише він. – Сів в тролейбус №12, бортовий номер 213. Час - 11:05. Підійшов до мене кондуктор (невисокий мужичок), взяв дві гривні, дав талончик, а до цієї своєї мега-сніжинки з кнопками навіть не доторкнувся». 

До того ж, зауважив автор допису, луцькі пасажири – «в своєму стилі – при виході віддають йому талони, він з вдячністю приймає їх».

Тож, запитує він, про який облік пасажирів може йти мова?


 

Як ми раніше повідомляли, валідатори – прилади, які здійснюють електронний облік пасажирів – запрацювали в луцьких тролейбусах у тестовому режимі.

Коментарі
05 Квітня 2017, 20:29
Таке явище не тільки на цьому маршруті, переважно на всіх маршрутах видають квитки не користуючись валідаторами та збирать викорстані квитки, напевно тільки реальне покарання кондукторів або встановлення автоматів (без втручання людей) та введення лінійного контролю з залученням правоохоронців наведуть лад в обігу готівки при оплаті проїзду.
06 Квітня 2017, 10:03
Запропонував кондуктор оплатити проїзд, образився пасажир, і написав що хотів, да фото додав. Дозвіл на фото ж ніхто не надавав, правда ?
06 Квітня 2017, 11:22
В громадському транспорті, при виконанні посадових обов"язків , працівник комунального підприємства яке дофінансовують з наших кишень - сумнівно що потрібно просити дозвіл на фотофіксацію, окрім того ще раз звертаю увагу - таки факти не поодиноки, напевно" за вказівкою з верху" не хочуть показувати реальний пасажиропоток та готівкову складову.
06 Квітня 2017, 14:34
Підприємство в даний момент тестує систему АСОП, тобто відбувається практичне навчання кондукторів, касирів, контролерів на лінії (в тролейбусі), розгортання системи, перший етап впровадження. <br/>Під час другого етапу впровадження оплата проїзду буде відбуватись лише через валідатор (електронний квиток)
06 Квітня 2017, 22:48
Запитала сьогодні в кондуктора маршруту номер 5 (рейс в 18.45 від Цуму), чому вона не видає електронний квиток, то вже була не рада, що спитала. То багато пасажирів, хоча були навіть не заповнені всі сидячі місця, на відміну від аналогічного маршруту в годину пік зранку,коли кондуктор, хоч через одного пасажира, але видавала 2 квитки. То сказала,що валідатор для того, щоб вона вчилася, і взагалі, я маю до неї підходити оплачувати проїзд, а не вона по салону тролейбуса &quot;літати&quot;
07 Квітня 2017, 15:49
Схожа ситуація:<br/>Запитав вчора в кондуктора маршруту номер 15 (рейс близько 21 години від Цуму), чому вона не видає електронний квиток - На має на вас часу з тим валідатором треба інших обілетити хоча були навіть не заповнені всі сидячі місця.<br/> А якщо буде контроль? Ви ж з валідатором, значить до квитка має бути підтвердження, або чек з валідатора і квиток тоді не обовязковий...<br/>Не морочте мені голову, який нах конторль, ви на годинник дивилися? Щось не подобається - пожалуйтесь в сбу
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром