Соборності: вп’яте підвал будинку затоплює фекаліями

29 Жовтня 2015, 13:26
3614

Мешканці змушені вдихати випари фекалій через те, що їхній підвал регулярно затоплює каналізаційними стоками.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань із посиланням на Народний контроль Волині.

Лучани, які живуть у будинку по Соборності, 24 дихають випарами фекалій через затоплення підвалу нечистотами, яке сталося уже вп’яте за півроку.

«Вчора уже на першому поверсі прорвало, в сусідки от. Я з другого поверху все ллється, а вона після операції  на грижу і з тими відрами набирала і виливала куди попало. Ось сюди, прямо в під’їзд, бо бігати на вулицю у неї не було змоги», – розповів місцевий мешканець Ігор.

До слова, частину підвалів у цьому будинку викупили. Жителі припускають, це нові власники винні у тому, що будинок постійно підтоплює.

За словами місцевої мешканки Людмили Михайлівни, людина, яка викупила це приміщення, не пускає туди мешканців.

Комунальники впевнені, що мешканці можуть самі розчистити підвал.

Директор комунального підприємства «М.Ж.К.» Валерій Ковалюк запевняє, що каналізацію чистили.

«Ще раз кажу: була забита зовнішня каналізація. Її прочистили. Ті витоки, які є в каналізаційному підвалі, їх зараз відкачають, продезінфікуємо», – розповів начальник.

Активістка «Народного контролю» Людмила Баннікова розповіла, що завдяки втручанню громадського руху воду вже викачали і приміщення наразі сухе.

«Друга частина приміщення там затікає вода, ми навіть не знаємо в чому причина. Плюс це має бути комісія в понеділок, нам пообіцяли в міській раді», – розповіла жінка.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром