Декабристів: жителі нарікають, що 20 років не робили ремонт у дворі

29 Жовтня 2015, 10:51
3514

На вулиці дорога зруйнована, немає ліхтарів і безпечного місця для відпочинку дітей

«У дворі, що на вулиці Декабристів, між будинками № 31, 32 та 5, уже понад 20 років жодного разу не відбулося ремонту дорожнього покриття, облаштування дитячого майданчика та нормального утримання прибудинкової території. У дворі немає ліхтарів і оскільки дорога між будинками вщент зруйнована, у темну пору доби можна отримати ушкодження. Дитячий майданчик був зруйнований уже два десятки років тому. Десь у 2000-х роках його намагалися відновити, поставивши там пісочницю та гірку, втім і ці об’єкти нині знаходяться не в належному стані», – пише на інтернет-ресурсі «Відкрите місто» Ілона Карпюк.

Зі слів дописувачки, у дворі немає лавок, озелененої території та належного безпечного місця для відпочинку дітей. Окрім того, тут є закинутий асфальтований спортивний майданчик, загороджений старою металевою сіткою, яка також зруйнована і становить небезпеку для діток.

«Зважаючи на те, що майданчик знаходиться поміж одразу трьох будинків, його просто необхідно відремонтувати та привести у належний стан. До того ж його територія доволі велика і якщо її привести у належний стан, вона стане у нагоді для усіх мешканців двору та діток, яких із трьох будинків налічується доволі багато», – зазначає Ілона Карпюк.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром