«Озброєні» бензопилами і вилами: як депутати, чиновники та просто жителі міста прибрали «Дубовий гай» на ЛПЗ

01 Квітня 2017, 14:55
2769

Частину «Дубового гаю» очистили від дикого винограду, сухого гілля та сміття.

Усі охочі прийшли навести лад у мікрорайоні на загальноміську толоку з прибирання парків та скверів міста Луцька у суботу, 1 квітня.

Представники Луцької міської ради, посадовці, провідні професіонали  КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх», працівники ЖЕКу та мешканці мікрорайону взялись до роботи о 9 ранку. 

Частина робітників збирала сміття, хтось обрав собі за знаряддя праці бензопилу і прибирав зарості дикого винограду. Комусь для допомоги у очищенні території вистачило сокири та рукавиць. Вилами та граблями вдалось прибрати чимало сухої трави та сміття. До праці долучились навіть діти, які допомагали збирати сміття та носити зрізані гілки.








Неприємно вразили небезпечні знахідки у вигляді використаних шприців та великої кількості недопалків.

Робота на толоці «кипіла», проте працівники встигали і поговорити один з одним, і встигнути вирішити щось по телефону. Захаращена територія «Дубового гаю» стала набагато чистішою: сухе гілля та густі зарості зникли, сміття повністю прибрали.



1

Депутат Луцької міської ради Євген Ткачук розповів, що це прибирання вже стало традицією.

«Сьогодні ми цю територію до обіду зачищаємо, а 8 квітня подивимось, що ще треба буде зробити. В наступну суботу буде продовження цієї хорошої традиції, яка вже сьомий рік поспіль нами ініціюється і фінансується. З нами завжди тут був Микола Ярославович, приємно, що Ігор Ігорович (Поліщук, - ред.) теж долучився, і ми працюємо разом», – сказав Євген Ткачук.















































1





 

Юлія КАРМАНСЬКА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром