Карпенка-Карого: учасник ДТП намагався «прикритись» посвідченням

01 Квітня 2017, 14:05
2123

Зі слів очевидців, один з учасників ДТП «розмахував» посвідченням співробітника СБУ, а потім «витягувати» його приїхала працівниця прокуратури.

У результаті ДТП, що трапилась вранці 1 квітня на вулиці Карпенка-Карого бус та легковик отримали легкі механічні ушкодження. Проте водій легковика, зі слів очевидців, після ДТП пред’явив посвідчення співробітника СБУ та почав звинувачувати іншого водія в провокуванні ДТП, повідомляє ІА Волинські новини.

Аварія трапилася на стику вулиць Зв’язківців та Карпенка-Карого близько 11:00. Водій червоного бусу «Ford Transit» каже, що рухався з вулиці Дубнівської в правому ряду і мав повертати на вулицю Зв’язківців: увімкнув поворот, і вже починав маневр, коли в його лівий бік вдарилась синя «Лада Калина».

«Водій «Лади» їхав у лівому ряду і, коли я вже повертав, також почав маневр, підрізавши мене. Я гальмував, але уникнути зіткнення не вдалося», – пояснює водій та показує гальмівний шлях від протектора його авто.




Зі слів очевидців, чоловік вийшов з авто і майже відразу пред’явив посвідчення співробітника СБУ. Також, з їхнії слів, за деякий час прибула пані на іномарці, яка мала коротку розмову з патрульними.

«Пані на автомобілі «Ніссан» під’їхала згодом. Переговорила з патрульними, з водієм «Лади». Ми почали знімати її на відео, і вона поїхала. Вона є чи помічником, чи то заступником прокурора», – пояснює пані Оксана, яка їхала у Ford.

Натомість, водій «Лади» каже, що це він рухався в правому ряду, а бус почав його стрімко обганяти і при повороті вдарив його.


Водій «Лади Калини»

Проте пояснити, яким чином, рухаючись в крайньому правому ряду, його авто отримало удар в правий бік, він не зміг.

На запитання про те, чи є він співробітником СБУ і чи показував посвідчення, він відповів, що «це не грає ролі», і наразі він просто учасник дорожного руху. На прохання представитись чоловік назвався Євгеном Сергійовичем Величком.

Наразі на місці аварії працюють патрульні, які з’ясовують обставини ДТП.









 

Коментарі
01 Квітня 2017, 19:30
Але морда у нього мусорська
01 Квітня 2017, 23:19
Я очевидець події-Бус явно винуватий гнав десь 90км як ошпарений- Калина з правого ряду повертала направо водій БУСА РІШИВ ПРОСКОЧИТИ і лупнув КАЛИНУ. БРЕШЕ ВОДІЙ БУСА і на рахунок посвідчення СБУ Це було явно звичайне пенсійне посвідчення я Бачив чітко і показав він його щоб вони з ним розмовляли поважно поважаючи його вік - тай ніякої прац івниці прокуратури не було- це звичайні зеваки- наглі БРЕХУНИ .Кореспондент пише явний ФАЛЬСИФІКАТ -Значить має явний інтерес!
01 Квітня 2017, 23:33
Не сміши! Який інтерес? Звідки? Всі знають українських сбушників і їхні замашки. Головне, щоб поліціянти не прогнулися!
02 Квітня 2017, 02:24
відомі весільні музиканти.жека старший та менший.а на бусі точно лобур з рованців ас688й після мересьева.кожен день ізджу по тій вулиці так саме на бусах там летають як навіжені.скоріше потрібно поліціі видати фари
02 Квітня 2017, 12:56
З Ваших слів, бус "гнав" по узбіччю. Не смішіть людей. Там всі ознаки порушення "ладою". І не купуйте "права" за сало.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024