Вихідні по-луцьки: «смішний» вікенд 31 березня-2 квітня

31 Березня 2017, 13:00
1764

Квітневі вихідні підготували для вас пізнавальні, цікаві та запальні події на будь-який смак.

А щоб ви не пропустили найцікавішого, Район.Луцьк традиційно пропонує перелік заходів, які відбудуться цього вікенду.

 

 

ВЕЧІР ПЯТНИЦІ, 31 березня

1. Відкриття виставки живопису «Антологія»

Час і місце проведення: 17:00, Арт-кафедра (вулиця Карбишева, 1).

Деталі: «Антологія» відображає різновекторність двадцятилітніх пошуків Петра Бевзи в ділянці живопису. Пропонується більше 30 живописних робіт, створених у період з 1996 по 2017 рік. Однак, це не є підсумкова ретроспекція, а радше спроба реалізації художником його головної парадигми, означеної ним у «Маніфесті» до художнього проекту «Перехід». Відвідати виставку можна до 14 квiтня.

Вартість: безплатно.


 

2. Вистава «Замовляю любов»

Час і місце проведення: 18:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Режисер-постановник - заслужена артистка України Ірина Стежка, художник-постановник - Богдана Бочкай, балетмейстер - заслужений діяч мистецтв України Володимир Замлинний, музичне оформлення – Володимира Борисова, асистент режисера - заслужена артистка України Лариса Зеленова, помічник режисера - Ольга Шульга.

Жінка Віра Миколаївна трохи простувата, але водночас здивована та зачарована життям. Її незадоволеність буденною сірістю призводить до жахливих дій – купити кохання…

Вартість: 40 гривень.


 

3. ДискоЛихоманка 70-80-90-х

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: Цього вечора спробують стерти рамки між 70-, 80- і 90-ми музичними роками і зробити танці ще більш цікавими. Універсальний набір хітів для будь-якої компанії із будь-якими смаками. Тільки «вибране» для тих, хто хотів би розважитись і пригадати, як відривався під музику своєї молодості чи дитинства. За пультом Тіма.

Вартість: 25 гривень.


 

4. Вечірка «Vincent van Gogh Birthday Party»

Час і місце проведення: 17:00, Opera Dance Club & Karaoke Restaurant.

Деталі: Любителі абсенту та якісного відпочинку збираються на «Vincent van Gogh Birthday Party». На вас чекають суперхіти від : Dj Jenya Shock & Dj Pavel Lee, MC Martin, а також танцювальне freak-show від «Opera Show Ballet».

Вартість: Дівчатам до 00:00 – безплатно, після опівночі – 40 гривень, хлопцям – 50 гривень.

 

 

СУБОТА, 1 квітня

1. Воркшоп: Як «оживити» Старе місто?

Час і місце проведення: 13:00, Молодіжний центр (вул. Градний Узвіз, 5).

Деталі: Запрошують долучитись до активного обговорення з напрацюванням практичних ідей по відновленню, благоустрою та активізації площі Ринок як публічного простору. Як зробити Старе місто більш привабливим та комфортним для лучан та гостей міста?

Воркшоп проводять з ініціативи VisitLutsk.com (Центр туристичної інформації) в рамках реалізації СOMUS (Community-Led Urban Strategies in Historic Towns/ Урбаністичні стратегії історичних міст, скеровані громадою) – проект спільної ініціативи Ради Європи, частина другої програми в галузі культури Східного партнерства. Покликаний стимулювати соціально-економічний розвиток, підвищення ролі культурної спадщини в 9 історичних містах Вірменії, Білорусі, Грузії, Республіки Молдова та України.

Приємним бонусом є те, що результати напрацювань можна буде реалізувати, подавши проект на Конкурс проектів (пітчинг) туристичного спрямування Конкурс проектів (пітчинг) туристичного спрямування

Вартість: безплатно.


 

2. Вечір поезії Бориса Мозолевського

Час і місце проведення: 13:00, Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки.

Деталі: Захід приурочений досліднику Скіфії Борису Мозолевському. На вас чекає:

-Знайомство з біографією Бориса Мозолевського

-Перегляд короткого фільму про дослідження археолога

-Поетична частина вечора за участі Ігоря Климовича (Дух Нації)

Вартість: безплатно.


 

3. Вистава «Криза»

Час і місце проведення: 18:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Весела трагедія на дві дії. Режисер-постановник – О. Огородник. Основна ідея п'єси – «Криза – це не тоді, коли пусто в гаманці. А тоді, коли порожньо в серці». Вистава розповідає про сучасне життя української родини з усіма її радостями та проблемами на тлі сьогоднішньої державної проблематики.

Вартість: 40 гривень.


 

4. Презентація книжки «Широкинська операція»

Час і місце проведення: 18:00, книгарня «Є» (вул. Лесі Українки, 30).

Деталі: Книгарня «Є» спільно з видавництвом «Орієнтир» запрошують на презентацію книжки-фотоальбому «Широкинська операція». У книжці-фотоальбомі учасники Широкинської операції розповідають про пережите, події проілюстровані живими світлинами. Бійці діляться емоціями, бо перемоги йшли поруч із втратою побратимів. Загалом атмосфера книги сповнена життям, жертовність полеглих Воїнів і бойовий дух надають снаги та сили людям, які йдуть у бій.

На презентації будуть присутні автори книги та учасники подій (Андрій Д’яченко – екс-речник полку «АЗОВ», Марко Мельник – засновник видавництва «Орієнтир» та інші). З гостями можна буде поспілкуватися у невимушеній атмосфері та дізнатися цікаву інформацію про одну з визначальних сторінок сучасної військової історії України – Широкинську операцію.

Вартість: безплатно.


 

5. Соціоністична зустріч-лекція: Моделі поведінки та соціум

Час і місце проведення: 18:00, Innerspace (вулиця Паркова, 5).

Деталі: На зустрічі обговорюватимуть «живі» приклади соціоністичних моделей поведінки та їхньої взаємодії в соціумі, а також ділитись досвідом і типувати.

Вартість: 20 гривень.


 

6. Дупотряска. Танці

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: Дискотівка, яка відрізнятиметься від решти універсальних дискотек (за часом та стилями) більшою кількістю рок-н-ролу та українських хітів різних років.

Вартість: 25 гривень.


 

 

НЕДІЛЯ, 2 квітня

1. Вистава «Чарівна лампа Аладдіна»

Час і місце проведення: 12:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Казка на дві дії. Режисер-постановник - Павло Гарбуз, художник-постановник - В.Міщук, балетмейстер-постановник - заслужений артист України Олексій Яриш, помічник режисера - Ольга Шульга, Дмитро Мельничук.

Вартість: 20-40 гривень.

2. Виступ австрійського дуету «Duo ARCORD»

Час і місце проведення: 16:00, Волинський академічний театр ляльок

Деталі: Не змінюючи жодної ноти оригінальних творів, виконавці втілюють в життя віртуозні п’єси та глибокі шедеври відомих класиків і сучасних композиторів.

Дебютний альбом «Inspired by Songs and Dances», представлений у 2016 р. у Konzerthaus Vienna, сповнений мистецької витонченості та грайливості, яку дарують двоє інструменталістів, захоплених експериментуванням. Артистизм молодого дуету відзначили не лише вдячні слухачі, а й прискіпливі критики. Дует робить особливий акцент на виконанні сучасної музики.

Вартість:30-60 гривень.


 

3. Вистава «Лист у зоопарк»

Час і місце проведення: 16:00, Луцький районний будинок культури (вулиця Ковельська, 56).

Деталі: Цього разу в театрі «ГаРмИдЕр» обрали надзвичайно цікаву та глибоку п’єсу Ганни Яблонської «Лист у зоопарк». Влаштували кастинг, на якому вибрали четвірку акторів. Запросили «пошаманити» музично (живяком під час вистави) цікавезний гурт «ВОДА». Усе це зійдеться на сцені Луцького районного будинку культури, щоб народити в імпровізаційній грі щось дивовижне.

Вартість: безплатно.


 

4. Гра в диск-гольф

Час і місце проведення: 17:00, Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Деталі: Гра відбуватиметься у Центральному парку ім. Лесі Українки. Збір –  біля центральної алеї. Для участі у грі зареєструйте акаунт на сайті:https://skoorin.com/ та напишіть свій нік.


 

5. Вистава «Дитина в дарунок»

Час і місце проведення: 18:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Трагікомедія на дві дії. Автор ідеї Галина Микитюк, сценічна версія Сергія Кузик.

Сучасна родина – батьки і діти, які за велінням  долі потрапили у вихор надзвичайної життєвої інтриги… Комедія і драма сплелися у трагікомічних стосунках героїв. І сміх, і сльози, і любов! Ніхто не знає на що здатна жінка заради збереження сім’ї та щастя своїх дітей, коли її душа переповнена почуттям матері-берегині. Також нікому не відомо, що керує жінкою, коли вона носить дитину… А керує одвічна істина: «В житті пробачати і жертвувати собою заради дитини можуть лише рідні батьки». Тому долаючи будь-які випробування долі жінка йде до своєї мети і, можливо, саме через це вона й отримує – дитину в дарунок.

Вартість: 40 гривень.


 

6. Виступ С. Горбик + С. Родін. Indie pop

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: Вже втретє в Луцьку, але вперше у Кораблику! Цікавий автор та виконавець ліричних, жартівливих та патріотичних пісень - Степан Горбик. Вечори з цим хлопчиною завжди затишні, приємні та веселі. На цей раз Степан презентуватиме окрім пісень, які ще не лунали на жодній із сцен, ще й колегу Стаса Родіна - завзятого, наполегливого, а головне хорошого барабанника кількох гуртів. Стас буде підігравати Степану на кахоні, що додасть більшої повноти саунду та ритмічності програмі.

Вартість: безплатно.


 

Розклад кіносеансів

Adrenalin CITY

  1. Saban's Могутні рейнджери Червоний зал, 12:45, 50-60 грн., Синій зал, 20:50, 55-65 грн.
  2. Бебі Бос Синій зал, 14:00, 17:20, 50-60 грн.
  3. Демон всередині Срібний зал, 20:30, 45-50 грн.
  4. Життя Червоний зал, 20:00, 55-65 грн., Синій зал 10:20, 40-50 грн.
  5. Красуня і чудовисько Червоний зал, 10:35, 40-50 грн.
  6. Ніч в Парижі Срібний зал, 14:40, 16:30, 18:40, 40-50 грн.
  7. Привид у броні Червоний зал,14:55, 21:45, 50-65 грн., Синій зал, 19:00, 55-65 грн.
  8. Рибки Срібний зал, 10:05, 11:30, 13:15, 35-45 грн.
  9. Смурфики: Загублене містечко Червоний зал, 16:50, 18:25, 50-65 грн., Синій зал, 15:45, 50-60 грн.
  10. Спліт Синій зал, 12:00, 50-60 грн.

PREMIER CITY

  1. Saban's Могутні рейнджери зал 1, 19:15, 60-85 грн., зал 2, 21:10, 60-85 грн., зал 3, 10:50, 40-65 грн.
  2. Бебі Бос зал 4, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 55-60 грн.
  3. Життя зал 1, 10:20, 21:40, 40-85 грн., зал 2, 19:00, 60-85 грн., зал 3, 15:25, 55-80 грн.
  4. Каліфорнійський дорожній патруль зал 4, 21:50, 60 грн.
  5. Конг: Острів черепа зал 2, 12:50, 55-80 грн.
  6. Красуня і чудовисько зал 1, 16:45, 60-85 грн.
  7. Привид у броні зал 1, 12:25, 14:35, 55-80 грн., зал 3, 17:30, 19:45, 22:00, 60-85 грн.
  8. Смурфики: Загублене містечко зал 2, 15:10, 17:10, 55-85 грн., зал 3, 13:15, 55-80 грн.,зал 4, 10:10, 20:00, 40-60 грн.
  9. Спліт зал 2, 10:30, 40-65 грн.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром