Шухевича: сміття не викидають в баки, а залишають «на березі калюжі»

30 Березня 2017, 19:40
2091

Лучанка звернулася до комунальників міста, аби ті відремонтували асфальт на майданчику на вул. Шухевича, де розташовані баки для сміття.

Такий допис місцева мешканка Юлія Голікова залишила на сайті Відкрите місто.

«Навпроти відділення "Нової Пошти" №7 по вулиці Генерала Шухевича розташований майданчик, на якому розміщені контейнери для збору сміття. Асфальтне покриття на цьому майданчику не змінювалось з часів СРСР, і було призначене (за своїми характеристиками міцності) для ігор з м'ячем – раніше це був спортивний майданчик.

В даний час сміття із баків забирає автомобіль Камаз, повна маса якого сягає 14-23 тонни. За кілька років цей автомобіль настільки зносив покриття майданчику, що в дощову погоду тут утворюється велика калюжа, яка позбавляє можливості викинути сміття, і при цьому не промочити ноги чи забруднити взуття у болоті.

По цій причині дуже часто пакети зі сміттям залишають поблизу баків, на березі калюжі. Далі вітер розносить це сміття по всій вулиці», – пише жінка.

Тож вона пропонує не просто відремонтувати асфальтне покриття, а зробити це таким чином, щоб воно за своїми характеристикам могло витримувати вантажний автомобіль відповідної маси.

Читайте також: Вересневе: просять врятувати вулиці від болота

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром