40-й квартал: біля небезпечних переходів облаштують обмежувачі руху

30 Березня 2017, 14:37
1961 Джерело: pro-parking.ru

На вулиці Кравчука та Воїнів Інтернаціоналістів просять облаштувати штучні гасії швидкості, аби пішохідні переходи були безпечними для дітей.

Відповідний запит озвучив депутат Олександр Лазука на пленарному засіданні сесії у середу, 29 березня.

Він зауважив, що до нього звернувся батьківський колектив та дирекції ДНЗ №19 та НВК №26. Вони просять облаштувати штучні обмежувачі швидкості на пішохідних переходах на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, перед магазином «Славутич» та на вулиці Кравчука навпроти ТЦ «Слон».

Як зазначають у колективному зверненні, цими вулицями постійно курсують автомобілі, часто порушуючи правила дорожнього руху, перевищуючи допустиму швидкість, чим наражають дітей та дорослих пішоходів на небезпеку.

«На цих пішохідних переходах були випадки травмування дітей та дорослих. Зокрема, 22 березня була травмована учениця 7 класу 26 школи. Три роки тому автомобіль скоїв наїзд на маму з вихованкою ДНЗ №19. На жаль, дитина не вижила. Тому очевидно, що така ситуація є неприпустимою та потребує негайного вирішення», – зазначив депутат.

Він попросив облаштувати гасії швидкості на пішохідних переходах вказаних вулиць та поновити розмітку на переходах. Під колективним зверненням підписався 631 мешканець мікрорайону.

Колеги підтримали депутатський запит більшістю голосів.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром