Волі: осіб, причетних до псування майна банків, можуть «закрити» на три роки

29 Березня 2017, 14:22
1822

Сьогодні, 29 березня, під ранок, на проспекті Волі в Луцьку невідомі пошкодили фасади приміщень двох банків.

Поліцейські за фактами умисного ушкодження майна відкрили кримінальні провадження, повідомили на сайті ГУНП у Волинській області.

Сьогодні, 29 березня, о четвертій годині до поліції Луцька надійшло повідомлення про те, що вночі невідома особа розбила вікна приміщення відділення «Сбербанку Росії» на проспекті Волі в обласному центрі. Сума збитку встановлюється. З приміщення установи нічого не зникло.

Цього ж дня о 04:15 до Луцького відділу поліції надійшло аналогічне повідомлення про пошкодження чотирьох вікон у приміщенні «Альфа-Банку» на проспекті Волі. Сума нанесених збитків встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи та керівництво Луцького відділу поліції. Поліцейські провели детальний огляд місця події.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), проводяться заходи щодо встановленню осіб, причетних до скоєння злочину. Санкція статті передбачає, зокрема до трьох років позбавлення волі.

Окрім цього, близько п’ятої ранку невідома особа на вулиці Степана Бандери у Луцьку пошкодила екран банкомату, який вбудований у стіну приміщення відділення одного із банків. Сума збитків встановлюється. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Відомості поліція внесла до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєння кримінальних правопорушень та інші події. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих правопорушень.
 

Коментарі
29 Березня 2017, 19:14
Головне шо б потім мусарню разом з мусарами люди не спалили)
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром