За проїзд у маршрутках лучани платитимуть 4 гривні

28 Березня 2017, 10:02
2396

У місті таки підвищили ціну за проїзд на міських маршрутах на одну гривню, для дітей шкільного віку від 6 до 14 років вартість проїзду лишиться без змін – 1 гривня.

Нагадаємо, минулого засідання члени виконкому не підтримали рішення про підняття тарифу на перевезення у міських маршрутках до 4 гривень.

У вівторок, 28 березня, питання знову винесли на порядок денний.

Начальник департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександр Озінович наголосив, що, згідно з проведеними обрахунками, підвищення тарифу необхідне.

Втім, член виконкому Олег Бондарук зауважив, що необхідно спершу обстежити пасажиропотік на усіх маршрутах, за що тільки що проголосували на засіданні.

Натомість представник перевізників, директор підприємства «Санрайз» Юрій Девіцький наголосив, що наразі підвищення тарифу вкрай необхідне. За його словами, ціну підвищили уже у всіх містах України. Тим більше, що наразі є великі проблеми із капремонтами засобів транспорту, які вимагають великих витрат. 

У підсумку члени виконавчого комітету підтримали проект рішення більшістю голосів. За новим тарифом лучани платитимуть з 1 квітня.

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментарі
28 Березня 2017, 13:18
А що, діти в 14 мають не вчитися в школі? Треба кидати навчання та йди заробляти?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром