Лучанам провели безплатну екскурсію по Ельдорадо

27 Березня 2017, 10:08
2149

У місті відбувся перегляд мультфільму «Дорога на Ельдорадо» англійською мовою.

Захід пройшов у суботу, 25 березня, в клубі сімейного дозвілля «Патріот Батьківщини» в рамках «EnglishOK Movie» – відгалуження проекту «EnglishOK». Він здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа».

Перед початком мультфільму організатори заходу подарували гостям трошки позитиву, змусивши їх побігати й одночасно перекладати слова з англійської на українську. Кожен охочий міг насолодитись запашним чаєм з печивом.

У ультфільмі «Дорога на Ельдорадо» йдеться про справжніх друзів Туліо й Мігеля – шахраїв, яких доля випадково занесла на береги Південної Америки. Там вони й натрапили на дивовижне місто золота – Ельдорадо, де їх прийняли за богів.

Ця картина – чудовий спосіб мотивувати вас на якісь пригоди чи навіть подорожі. Вона допомагає зрозуміти, що в житті важливіше: гроші чи враження, влада чи любов людей, кохання чи дружба. Окрім того, глядачі мали змогу перенести свою уяву в міфічне місто Ельдорадо та трішки поринути в історію іспанської конкісти.

Після завершення перегляду організатори події перевірили глядачів на те, як добре вони дивились мультфільм. Найуважніші отримали солодкі подарунки.

«EnglishOK.Movie» – це захід близького мені формату, адже так сильно нагадує мені про «Lutsk Night Cinema». Щоправда, проект «EnglishOK» покликаний розвивати рівень володіння іноземною мовою. Це чудово. У наш час володіти іноземною мовою – це надзвичайно важливо. Захід проходить у розважальній формі, тому, якщо комусь і важко зрозуміти, про що йдеться, організатори залюбки простягнуть руку допомоги.

 Дякую команді «EnglishOK». Вони роблять хорошу та корисну справу. А ще: в рамках своєї діяльності вони допомагають пізнати краще нові країни. Сподіваюсь, їхній проект розвиватиметься й надалі. Рекомендую відвідати!», – ділиться думками про проект одна з гостей заходу Євгенія Ткаченко.

Більше новин від команди «EnglishOK» шукайте в соцмережах Вконтакте та Facebook.

1

 

Коментарі
27 Березня 2017, 22:56
Більше б таких заходів! Діти справді були зацікавленні
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром