Лучани танцювали танго та годували динозавра

26 Березня 2017, 10:14
1729

Кожен охочий в анктикафе «Innerspace» дізнався трішки більше про Аргентину в рамках проекту «EnglishOK».

Захід відбувся у п’ятницю, 24 березня.

Гості заходу дізналися, що аргентинці придумали мультиплікацію ще до того, як це зробив Волт Дісней. А ще такий цікавий факт: південноамериканці слухають радіо більше 20 годин на тиждень. І в тій країні говорять мінімум 40 мовами!

Також організатори дали шанс учасникам події уявити себе жителями справжньої аргентинської сім’ї. Окрім цього, гості мали можливість стати відомим футболістом Ліонелем Мессі, проходили співбесіду за допомогою танго, годували динозавра та перетворювались у кросівки.

«EnglishOK. Argentina» запам'ятається для мене одним із найяскравіших із проведених заходів, тому що учасники змогли не тільки дізнатись багато цікавої інформації про нову країну й поспілкуватись з носієм мови, а й показати свої творчі здібності. Було весело», – розказує про подію одна з організаторів Ольга Жакунець.

Одним з гостей заходу став Рон – американець, волонтер Корпусу Миру, який побував у багатьох країнах світу, серед яких була й Аргентина. Він зробив для аудиторії невеличку подорож в історію цієї країни, розповів про свій досвід, а також провів екскурсію столицею держави – Буенос-Айресом.

Своїми враження ділиться одна з учасниць події, Іра Володько: «Мені подобається «EnglishOK» в плані інтерактивів, які придумують організатори. Вони усі різні і спрямовані не лише на покращення англійської, але й приносять багато фану. Ти знайомишся з новими людьми, а це різноманіття смаків, поглядів і думок. Щодо учорашнього івенту, то оскільки Аргентина – одна з тих країн, яку я хочу відвідати, мені було цікаво почути про неї від Рона. Завжди круто слухати про щось від тих, хто пережив це на власному досвіді».

До слова, проект здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа». Кожен, хто хоче відкрити для себе щось нове, подолати мовний бар’єр та познайомитись з новими людьми, може стати учасником майбутніх заходів. Очікуйте на новини від організаторів «EnglishOK» у соцмережах ВК та Facebook.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром