На залізничному вокзалі людей обслуговують «із кислим виразом обличчя», – Ольга Зейлик

24 Березня 2017, 12:47
2781

Волинську журналістку Ольгу Зейлик обурило обслуговування на залізничному вокзалі м. Луцька.

Гнівний пост дівчина розмістила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона разом із подругами купувала квитки до Дніпра для поїздки на студентську олімпіаду. Виявилося, що лишилося усього 4 квитки (а дівчат було якраз четверо).

«Яким же було наше здивування, коли світловолоса пухленька касирка хамливим тоном сказала, що для продажу квитків за пільговою ціною (тобто по студентському квитку) потрібні оригінали цих документів. Про бронь вона і чути не хотіла, мовляв, бронюйте через інтернет. Ми, бляха, тремтячими пальцями намагаємося це зробити, однак на сайті ПАТ Укрзалізниця виходить лише викупити їх.

Добре, що недалеко знаходилося відділення приватбанку, бо на картці грошей ми не мали і брали лише готівку. БО РОЗРАХОВУВАЛИ НА ТЕ, ЩОБИ ВІДРАЗУ СПОКІЙНО КУПИТИ КВИТКИ, продиктувавши серійні номери «студаків». Найцікавіше те, що онлайн-замовлення НЕ ПРОСИЛО ОРИГІНАЛІВ СТУДЕНТСЬКИХ, ну воно і фізично не могло це робити:)

Квитки назад до Луцька уже взяли, видзвонивши дівчат, які прилетіли з тими злощасними студентськими!!! Але це все також не без пригод.

Кислий вираз обличчя касирки, наче то вона мені мегаважку послугу робить відбило, будь-яке бажання і надалі спілкуватися з тією пані.

А ще поясніть мені, чого при купівлі квитків на касі треба показувати (і навіть в руки касиру віддавати) свої особисті документи, а через онлайн-замовлення достатньо лише ввести серійний номер документа?

Хухх.. здається, ніби все. Сьогодні планую розібратися з сервісом Луцьк. Залізничний Вокзал'у, а ще пояснити язикатій пані, яка сиділа на касі, що вона зовсім не пуп землі і так спілкуватися з клієнтами, які купують у неї квитки, не можна!!!

А ще сьогодні з'явився майже весь вільний вагон, де можна спокійно вибрати собі місця, а не брати верхні боковушки біля туалету! Блін, ну невже пасажирів не можна було поінформувати про те, що можна почекати і дістати нормальні місця!», - написала емоційно дівчина.

Коментарі
24 Березня 2017, 16:14
Все то воно так, але ж і "журналісти" у нас підростають, Б Л І Н !
24 Березня 2017, 16:17
Абсолютно согласен с Олей - таких быдлячих кассирш как на Луцком ж/д вокзале нет больше нигде, вечно утомленные и хамовитые ... Вина в т.ч. на начальнике ст. Алігейдаре Багірове...
24 Березня 2017, 16:19
Дивує більше текст,поданий журналісткою , викладення проблеми з словами-паразитами:блін,бляха.В якому навчальному закладі готують таких журналістів?Як вони вчаться? Критикуючи інших,огляніться на себе.Критично.
24 Березня 2017, 16:20
Все на откатах, они тудоустраивались башляли ему, а теперь думают что им все должны - как земля колгоспу....
24 Березня 2017, 16:44
і що з того? зараз всі люди з кислими обличчями ходять, бо життя таке. а студентські треба з собою носити, в інтернеті це одне замовляти, звичайно що нікому в інтернеті не покажеш, а в касі купляти треба показувати. можливо ти взагалі вкрала студентський чийсь. якась дурепа
24 Березня 2017, 19:48
atata
25 Березня 2017, 00:05
Ну и склочная "журналистка" !
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром