Суд Пустовіт-Вусенко: сторони заявили свої позиції

22 Березня 2017, 14:10
1689 Джерело: volynpost.com

Юлія Вусенко, яка вважає себе секретарем Луцької міської ради, заявила, що суд повинен забезпечити її позов проти Григорія Пустовіта та Луцькради.

Якщо таке рішення приймуть, Ігор Поліщук не зможе підписати документи, прийняті на сесії 21 березня. Про це йшлося під час судового засідання 22 березня, повідомляє ВолиньPost.

За словами Вусенко та її представника Оксани Комарницької, в результаті незаконного підписання Пустовітом рішення завдали суттєвих збитків громаді міста. Зокрема йдеться про те, що рішення сесії міськради 21 березня можуть бути визнані недійсними, а від цього постраждають люди.

Натомість Пустовіт та його представник Віктор Веремчук заявили, що Юлія Вусенко використовує маніпуляції, щоб відстояти приватні інтереси. Вони також апелюють до того, що не розуміють, як персонально Вусенко постраждала від такого рішення. 

Представник Луцькради Олександр Рачков заявив, що не підтримує позов, а також уточнив, що до початку засідання не зміг ознайомитися з позовною заявою Вусенко. Отож, у Луцькій міській раді ще мають розібратися, де поділася заява, яку їм надсилали.

О 13:15 у судовому засіданні оголосили перерву відповідно до регламенту суду на обід.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром