Подружжя кадрових військових бореться за життя донечки: збирають ярмарок

22 Березня 2017, 10:45
2032

У Луцьку всіх небайдужих просять допомогти маленькій Єві, яка бореться з недугою.

На підтримку дитині створили сторінку у Facebook, де повідомляють новини про збір коштів.

Мама Єви, Катерина Марчук, розповідає, що їм необхідне дороге лікування у Мюнхені, але таких грошей, на жаль, у родини немає.

«Друзі,невпинно дякую усім хто нам допомагає! Я живу,я дякую Богу за щастя носити звання мами,але моя Єва мене не розуміє! Постійні хвороби вибивають нас із колії! Стараємося власним силами щось зробити (масажі, лфск, остеопатія) Маємо багато планів,і всі вони б здійснилися, якби ми пройшли дороговартісне лікування в Мюнхені! Допоможіть нам  репостом та молитвою! Нагадуємо наші реквізити для маленької Єви,яка бореться за своє щасливе дитинство без болі. Карта Приватбанку відкрита на ім'я мами Катерина Марчук 4149 4978 4195 1926! Вдячні всім хто тримає кулачки!» - пише мама дитини у спільноті «Мамочки Луцька».

На допомогу Єві небайдужі влаштовують благодійний ярмарок. Речі можуть принести всі охочі:

«Дівчата,  розпочинаємо благодійну ярмарку, мета допомогти мамі Єви зібрати кошти на операцію. Суть така, приносимо речі, будь які, одяг, взуття, іграшки, дитяче, доросле, нове або б/у але у хорошому стані, ставимо ціну, можна і без ціни, вартість має бути нижче ринкової, щоб ці речі швидко продавались, гроші перераховуємо на рахунок мамі Єви.

Завтра вже можна приносити речі, поки збір речей буде відбуватись в офісі туристичної агенції Баліна, яка знаходиться в Гостинці на другому поверсі, офіс відкритий з 10:00 до 19:00 та в центрі можна буде віддати Альоні, номер телефону +380 (50) 737 12 73. Будь ласка, до речей додавайте лист з цінами, якщо Ви їх ставите самі. Плануємо три дні збирати речі з четверга відкрити ярмарку, хто хоче долучитись до доброї справи покваптесь. Всім небайдужим дуже дякую!» - йдеться у повідомленні спільноти.












 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром