Обвинувачена у злісній непокорі лучанка не з’явилася на суд

21 Березня 2017, 15:40
1822

Судове засідання у справі Галини Рожанської, якій інкримінують злісну непокору правоохоронцям, перенесли на 30 березня.

Відповідне рішення ухвалив суддя Луцького міськрайонного суду у вівторок, 21 березня.

Нагадаємо, 5 березня патрульні поліцейські затримали лучанку, яка з підозрою на алкогольне сп’яніння сіла в авто. Водійка відмовлялась представлятись і надавати документи, не реагувала на законні вимоги патрульних та перешкоджала їхній роботі.

Невдовзі до місця події під’їхали сторонні особи, які втрутились у процес затримання, почали конфліктувати з полісменами, погрожували їм та спричиняли штовханину. Під час події патрульній було завдано легких ушкоджень. На громадянку, яка поводилась агресивно щодо інспекторів, склали протокол за злісну непокору правоохоронцям та винесли постанову за керування без належних документів.

На судове засідання з’явилися представники патрульної поліції та адвокат обвинуваченої, натомість сама жінка до суду не прийшла. Головував на засіданні суддя Ярослав Артиш. Сторона захисту подала на розгляд суду клопотання з проханням відкласти судове засідання, аби мати змогу ознайомитися з матеріалами адміністративної справи. До справи долучили віеоматеріали з бодікамер працівників патрульної поліції.

Крім того, за словами адвоката, відео з місця події зможуть надати приватні установи з камер спостереження. Також адвокат клопотав викликати на наступне судове засідання свідків інциденту.

Суддя задовольнив клопотання адвоката та переніс судовий розгляд на 30 березня (16:00). Також постановив викликати на судове засідання свідків справи.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром