З порядку денного сесії Луцькради зняли питання заступників мера

21 Березня 2017, 14:19
1874

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев та заступники Сергій Григоренко і Юрій Моклиця попросили зняти з розгляду питання, по яких мали доповідати.

Про це стало відомо у вівторок, 21 березня, під час сесії міської ради.

Зокрема, не розглядатимуть проекти рішень «Про звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Луцької міської ради у 2016 році», «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад м. Луцька та Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області (нове надходження)» та «Про ліквідацію комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька».

У заявах заступники зазначили, що просять зняти з розгляду «свої» питання через те, що ставлять під сумнів законність проведення сесії.

Нагадаємо, представники фракцій «Самопоміч», «Солідарність», «Свобода» та позафракційний Микола Яручик вирішили не голосувати на сесії міськради, засідання якої вони вважають нелегітимним. Згодом Микола Яручик узагалі покинув сесію і «пішов білити дерева».

Зауважимо, 21 березня стало відомо, що у Луцьку нелегітимно відсторонили від обов'язків секретаря міськради голову обласного осередку «Самопомочі» Юлію Вусенко. Після того, як рішення було оскаржено в суді, і суддя 20 березня відновила її на посаді, в цей же вечір вона зателефонувала і заявила, що рішення було відмінено під тиском. Про це заявив з трибуни Верховної Ради Голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олег Березюк.

Проте на сесії Луцькради цього ж дня депутати міськради обрали секретарем представника партії УКРOП Ігoря Пoліщука.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром