Грушевського: працюєш цілодобово – торгуй пивом і вночі

21 Березня 2017, 07:55
1684

В ніч з 20 на 21 березня інспектори муніципальної поліції спільно з луцькими патрульними провели рейд містом у пошуках порушників заборони продажу алкогольних напоїв у нічний час.

Про це повідомила прес-служба департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Цього разу адмінпорушення були виявлені у магазині «Нивка» (ФОП Третевич І.), що на вул.Рівненській, 55, і у торгівельному кіоску 107 на пр. Президента Грушевського, 19. Доречі, в останньому кіоску «розмахували листом про погоджений режим роботи цілодобовий, що, на думку продавця, є своєрідним дозволом для цілодобової торгівлі алкоголем».

На продавців-правопорушників були складені протоколи за ч.2 ст. 156 КУпАП, які будуть направлені на розгляд адміністративних комісій за місцем проживання.






 


 

Коментарі
21 Березня 2017, 11:18
Ни тебе фортуны, ни лотереи! Подпольные казино под видом легальных заведений — залы игровых автоматов в Одессе стали прятать в помещениях национального оператора государственных лотерей.<br/><br/>“Однорукие бандиты”, затем зеленые столбики с мелочью, “компьютерные клубы”, а теперь — лотомаркеты. Запрещенный игорный бизнес ищет все новые и новые лазейки. На каждой улице таких контор с десяток, на вывесках логотипы государственных лотерей, их оператор — компания “М.С.Л.”. Но сорвать джек-пот здесь вряд ли получится.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром