Alyosha виступила у Луцьку із запальною програмою «Весняний концерт»

18 Березня 2017, 17:18
4929

Виконання пісень наживо не залишило байдужим нікого, а запальна енергетика зірки таки «розкачала» зал.

Дійство відбувалось у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка в п’ятницю, 17 березня – пише Таблоїд Волині.

Співачка неодноразово зривала овації, а зал проспівав із нею майже весь концерт.

Розпочали концерт із незначною затримкою, проте глядачі продовжували прибувати і задовго після початку дійства. Вийшовши на сцену, співачка висловила сподівання, що вечір мине незабутньо.

«Цей вечір буде драйвовим і веселим, так? Ми будемо співати і танцювати на своїх кріслах», – розпочала концерт Alyosha.

Першою виконаною піснею стала «Безоружная». Прозвучали під час концерту і такі хіти, як: «Моё серце», «А я пришла домой», «Ти найкращий». Найбільш запальними для луцького глядача стали пісні «Руки выше», «Ты уйдешь», «Феромоны любви», «Точка на карте». До слова, зірка зауважила, що «Руки выше» виражає її громадянську пропозицію.

Якщо на початку концерту люди масово спостерігали за співачкою крізь екрани своїх гаджетів, то згодом відклали їх та почали танцювати. Хтось дійсно намагався це робити на кріслах, хтось біля них, а діти виявились найсміливішими, тому танцювали та фотографувались біля сцени.

Чимало теплих слів пролунало зі сцени на адресу лучан. Глядачі відповідали співачці оваціями.

«Я дуже люблю музику, я дуже люблю вас, я жити без вас не можу. Це мрія мого дитинства, яка втілилась у життя. Але іноді мені так хочеться, щоб мої діти так само були поруч, тому тримайтеся разом і не відпускайте один одного, будьте завжди поруч», – сказала Alyosha.

Окрім відомих хітів «Твои слова», «Троянди», «Бегу», «Одной ночи мало», «Поруч», «А я хочу прикоснуться губами», «Капли» та інших вокальних подарунків Alyosha виконала в Луцьку дві прем’єрні роботи – «Гармонія» та «Калина».

«Дякую за настрій та енергійний спів пісень», – звернулась зірка до глядачів. Вона зауважила, що завдяки шаленій енергетиці залу у неї навіть поламався костюм. Проте, не зважаючи ні на що, Alyosha продовжила співати разом із залом. Одну з пісень вона виконала з дівчинкою із залу, яка вийшла подарувати квіти.

Завершився концерт шаленими оваціями глядачів, словами подяки співачки та букетами квітів.

«Таблоїд Волині» розпитав співачку про емоції, з якими вона асоціює Луцьк та лучан.

«Це просто відчуття світла, відчуття єдності, того, що ти вдома, тобі тепло, зручно і дуже спокійно. По-сімейному, сімейне свято – отак!», – відповіла зірка.

Про те, чи вистачає спільного часу з Тарасом Тополею (чоловіком співачки – авт.) на сім’ю Alyosha відповіла ствердно.

«Зараз в турі і я, і чоловік. Буває час, коли ми вдома. Просто так співпало, що наші тури почались майже одночасно. З дітьми бабусі-дідусі та няня. В мене закінчується тур трошки раніше, в Тараса більше міст, тому він довше буде їздити. Ми багато зустрічаємося вдома, просто зараз такий період, а так, в основному, бачимося.

Це не те, що робота, це – наше життя. Ми обирали це з дитинства, тому ми щасливі в цьому», – зазначила співачка.




















Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром