Луцькрада досі не зняла повноважень з покійного мера

15 Березня 2017, 21:25
1587

Депутати вирішили не голосувати за дострокове припинення повноважень міського голови, оскільки через відсутність секретаря, виконувати обов’язки мера нікому.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні сесії ради у середу, 15 березня.

Нагадаємо,  що депутати Луцької міської ради проголосували за дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко,  а головуючим на засіданні обрали депутата Григорія Пустовіта. Головуючий негайно підписав проект рішення про припинення повноважень Юлії Вусенко, який в той же час оприлюднили на сайті міської ради.  

Рішення вступило у дію з моменту опублікування. Юлія Вусенко своє усунення заперечує та переконує, що головуючий не мав права підписувати рішення ради.

Читайте також: Частина депутатів покинула засідання ради, бо вважає її діяльність незаконною.

Продовживши засідання у складі 22 депутатів,  обранці громади одноголосно ухвалили звернення щодо підтримки економічної блокади тимчасово окупованих територій.

Натомість останнє питання, яке передбачало дострокове припинення повноважень міського голови Миколи Романюка, вирішили не розглядати. Оскільки після прийняття рішення виконувачем обов’язків міського голови мав стати секретар Луцькради, а його,  за словами депутатів, у раді наразі немає.

Відтак рішення з порядку денного 19 позачергової сесії зняли та включили у його у 20 чергове пленарне засідання.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром