Кікбоксер-дієтолог навчив лучан правильно їсти

15 Березня 2017, 16:23
5530

Бізнес-академія Практичного Менеджменту організувала семінар про здорове харчування.

Виявляється, отримати струнку фігуру і відмінну фізичну форму  можна без жорстких виснажливих дієт і багатогодинних занять фітнесом. В більшості випадків для того, щоб добитися ідеальних форм, досить нормалізувати своє харчування, змінивши свій раціон і принципи щоденного споживання їжі.

Про прості секрети гарної фігури йшлося під час семінару «Готуємо фігуру до літа без жодних дієт» від Бізнес-академії Практичного Менеджменту РМВА. Захід відбувся в рамках корпоративної соціальної відповідальності та спрямований на популяризацію здорового способу життя.

Як досягти бажаного результату розповів персональний тренер, дієтолог-консультант, майстер спорту України з кікбоксингу, засновник проекту здорового харчування EatFit Тарас Колодій.

Слухачі семінару мали можливість поставити спікеру запитання та з'ясувати важливі для себе моменти у правильному харчуванні, фізичних навантаженнях, дієті. 

Перш за все, потрібно дотримуватись здорового харчування та споживати продукти з низьким глікемічним індексом, такі як овочі, крупи, цільнозерновий хліб з борошна грубого помелу, яйця, сир, воду у достатній кількості.  Натомість максимально виключити зі свого щоденного раціону такі продукти як картопля, хліб та випічка з борошна вищого ґатунку, солодощі. У меню повинні входити різноманітні страви, приготовані з капусти, моркви, буряка, зеленого горошку, ріпчастої цибулі, огірків, помідорів, зелені, будь-які свіжі фрукти і натуральний сік.

Пам'ятайте, чим меншу термічну обробку отримує їжа, тим вона корисніша.

Наступним критерієм є дотримання норм раціонального харчування або ж ритміка харчування. 

Щоб не відчувати нападів голоду потрібно їсти кожні 3 години. При чому, сніданок має бути максимально калорійним. Кількість калорій, які повинен отримати організм протягом дня, можна розрахувати за простою формулою: Вага х 24 х 1,4.  Тобто, якщо ви важите 90 кг, ваша швидкість обміну речовин (метаболізм) буде дорівнювати 90 х 24 х 1,4 = 3024 кілокалорії. Стільки вам потрібно з'їдати кілокалорій в день, щоб важити 90 кг. Для схуднення або набору - задайте бажану вагу замість своєї. Тепер користуючись таблицями калорійності, які ви легко знайдете в інтернеті, лишилось підібрати раціон.

Якщо ж хочеться чогось солоденького, слід пам'ятати, що солодощі повинні становити не більше 10% від кількості спожитих калорій. З'їжте яблуко або шматочок домашньої випічки – це чудові замінники «пластилінових» шоколадок. 

Наступним «пазлом» здорового способу життя є рухова активність. Якщо ви працівник офісу і мало рухаєтесь, намагайтесь більше ходити пішки. За день людина має зробити 6-7 тисяч кроків. Зафіксувати це вам допоможе спеціальний прилад – крокомір, який можна прикріпити до одягу, і ходити з ним цілий день. Не обов'язково виснажувати себе інтенсивними тренуваннями в залі, можна займатись малоінтенсивними заняттями вдома не менше 1 години щодня.

Надважливою умовою є ведення здорового способу життя: помірно вживати алкоголь, не палити, відмовитися від шкідливих продуктів – чипсів, «мівіни», сухариків, майонезів, пива.

Досягти гармонійного розвитку та підтримувати імідж власного тіла можна тільки з позитивним, творчим настроєм. 

Загалом, семінар видався пізнавальним і корисним для його учасників.












 

Коментарі
15 Березня 2017, 18:47
5 ЛЮДЕЙ СЛУХАЄ І ВСІ ПРАЦІВНИКИ АДРЕНАЛІНУ ТА ВОЛВЕСТУ. ЛЮДИ НЕВЖЕ У ВАС РОБОТИ НЕМАЄ. ЗА ЩО ТІЛЬКИ ВИ ЗАРПЛАТУ ОТРИМУЄТЕ, ЯКЩО ВИ ЇЇ ВЗАГАЛІ ОТРИМУЄТЕ.
16 Березня 2017, 16:25
особливо потішила "проста" формула.)
06 Квітня 2017, 13:27
всі схуднуть та вимруть від покращеня без формул.масони знають як знищувати холопів.а вижившим придумають супермайдан
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром