«Ліхтар» збере прихильників у Луцьку

15 Березня 2017, 15:57
1444

Вже традиційні щомісячні зустрічі молодих митців Луцька відбудуться цієї суботи, 18 березня. Цього разу «Ліхтар Терентій» збере під своїм світлом прихильників літературного та музичного каверу. 

«Ліхтар» – це мистецький захід, спрямований на розвиток митців-початківців. Це своєрідна платформа для молодих авторів, на якій вони можуть показати себе, отримати першу критику та опанувати мистецтво публічних виступів. 

«Попередній захід показав нам, що ми на правильному шляху і все більше і більше молодих авторів долучаються до Терентієвої тусовки. Цей «Ліхтар» буде вечером каверів: і музичних, і літературних. Має бути цікаво», – анонсує модератор заходу Дмитро Цюпа

Щоразу аудиторія «Ліхтаря» розширюється. Поетка Юлія Гаранчевська відвідала уже кілька зустрічей, і з нетерпінням чекає цієї.

«Я в захваті від музично-літературного заходу «Ліхтар»! Дуже давно шукала подібні заходи, адже в наш час молодим авторам важко заявити про себе. Мені подобається виступати на заході, слухати інших, знайомитись, ділитися враженнями. Особисто для мене це величезний крок, можливість поділитись своїм баченням світу і бути почутою, адже є люди, яким справді це цікаво», – каже дівчина.

Зустріч відбудеться 18 березня, о 19.00, у кафе «Давня казка» (вул.Драгоманова, 23).

Організатор заходу – мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Квитки можна придбати за посиланням.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром